Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

w987wzmm

Érdekes. Ez, most komoly? Kétszer írtál ide a fórumba. Mire válaszolnál a kérdéseimre, annyi idő alatt, már meg is írhattad volna!
Mire leírod, hogy milyen gép és szerszám, az pont annyi idő, mit a G-kód megírása NCT-re!
Bakker! Ez tök egyszerű kontúr!

bujjpdu4f

Köszönöm!
 Megy minden, egy vezetéket elnéztem, pedig nem vagyok színvak!

0bn8uxmw

s7manbs8

Lenne egy egyszerű kérdésem g kód generálás céljából. Ha 2 kör vagy alakzat közti területet akarom kimarni azt hogy lehet megoldani, mert van Vectricben pl. van Profile, Pocket, meg Drill, na most ez Pocket lenne, csak nem az egész kört kellene kimarni, hanem csak egy sávot, van egy kisebb kör belül, tehát két köröm van és aközött kellene, ezt trükk nélkül ebben lehet nem lehet megoldani ?

Devecz Miklós

Kijelölöd a két kört, akkor a kettő közötti részt marja ki Pocketben.

s7manbs8

A vonalkázott sávot kellene kimarni pl. itt.

http://kepfeltoltes.hu/140421/eszterga_tokm_ny_www.kepfeltoltes.hu_.png" border=0>

s7manbs8

Kösz, azt megnézem akkor nem gondoltam, hogy ezt úgy csinálja, egész valamit, ha egyet jelöltem ki, azt teljesen kimarta mindegy mi volt közte, akkor ha az is ki van jelölve aha érthető végül is, akkor menni fog ez mint a karikacsapás, kösz.

Devecz Miklós

s7manbs8

Kijelölésnél olyat meg lehet ebben csinálni, hogy egyikre rákattintva, meg ahhoz hozzáadni a kijelöléshez ? Erre még nem jöttem rá hogy kell.

Devecz Miklós

Egyesével is kijelölheted:
Bal egérgomb, közben a Ctrl gombot nyomva kell tartani.

s7manbs8

Az is van benn, de az most nem érdekes, kiszedem ha kell,azon nem múlik.

s7manbs8

Na, pont erre gondoltam, hogy lehet valami nyomni kell közben, de akkor így már nem kell keresni legalább.

s7manbs8

Shift-et kell vele nyomni ... :)

Devecz Miklós

Nem, csak Ctrl.
Próbáld ki.

s7manbs8

Nálam Ctrl-re nem reagál semmit ...  na mindegy fő a lényeg, hogy megoldódott.