Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

w0hgtwf3w

Na ez akkor user error
Nekem oké

000000000

Most már, tessék megmondani, hogy csináltad.  
A Word -ből szépen ment. Innen meg nem.

000000000

Ilyesmi kellene,csak nem tudom ez tudja e az iranyváltást! Irtam neki,választ várok.

000000000

Háromállású kapcsoló kérdése.  
De, léteznek olyan jojtikok amik mind, tudják kezelni, ami neked kell. Sebességtől, az irányváltásig.  
Azzal házasítod és mehet.  

Ha jól emlékszem, van neki ettől erősebb is, talán.

6rk75uezn

Vettem pár Hss hasábot késnek,a következő képen a szögek jók?Illetve a másik két szög értéke érdekelne.Köszönöm a segitséget.

000000000

Én speciel nem építhetnék semmit.
Fognék egy olyan frekvenciaváltót ami kezel +/- 10 voltos jelet és már kész is a jobbra balra forgás / sebesség szabályozás akár joystik-al.
Kis 25-50 Wattos hajtóműves motor és akár egy böszme gépet is lehet villámba járatni vele.

000000000

Az elötolást kell csak turbózni,a gép forog oda vissza..

000000000

Szerinted a 25-50 wattos motort mire írtam ?
Nem is a főorsót szeretném oda vissza forgatni ekkora teljesítménnyel.   [#hehe]
Hegyekben álltak a frekvenciaváltók, még a WC ajtót is azzal csapkodtam. [#hehe]

KBalázs

Most kezdhetünk sajnálni... a kuka tetejét meg KUKA robotokkal csapkodod... [#violent]

000000000

Felőlem azt csinálsz amit akarsz.
Arról én meg nem tehetek, hogy neked nincsenek ilyen kapcsolataid mint nekem.
Kuka robotom meg azért nincs mert nem tudnám már hova tenni.  

000000000

Jo..oke.most epp krhazban vagyok a lanyommal,vakbel műtet...ko ejt.

000000000

Igen,jo lenne.jol hangzik.

000000000

Mindenkitol elnezest kerek.a szemem rossz,virrasztok eppen,nem latom s betuket sem..bocs a hibakert.

keri

Megint kicsit túlzásba estél a verébre ágyúval [#integet2]
Ha persze felajánlottál neki pár ezer forintért egy frekiváltót akkor mea culpa, de azért túlzás egy ilyen drága cuccot használni a pár ezer forintos PWM szabályzó helyett.

keri

Várj amíg megtudod az árát :)

Dcsaba féle jó, amit Danibá ajánlott.

Kell rá tenni egy három állású kapcsolót és ugyan az az eredmény, mint az ebayes kínai vezérlő.