Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

z3ac46j2r

:-)))))))))))))))))))
Akkor azért nem lógnak már a tengelyeim!

svejk

Már 3-an leírtuk három helyre hogy mire való. Nem hisztek nekünk???

D.Laci

Töketlenketek mint a fakútyák!!!
"#2072 " hozzá szólásban látható képen "1200" gondolom a höfok amit bir, van egy csavar a menete kivan emelve.
Ezek után mindenkinek a fantáziájára bizom hogy milehet!? Talán vadászkutyára légfék.... :)

fifp6rjch

Na akkor vessünk véget a találgatásoknak! Ez a fránya internet csodákra képes, csak keresni kell! Csak a magyar találatok száma 9, ebből az első pont az adatlap.
Jó olvasást. [#beka3][#circling][#nyes]

http://www.bonushungary.hu/dok/Thermocup1200_adlap.pdf" TARGET=_fnew>Thermocup 1200 szerelőpaszta

000000000

Acszeruza belezes helyett turmixoljatok le egy "progresso"-t.

Ez a szurke rossz meg szerelopaszta/-kenocs, ahogy svejk es csg67 is mondja. Csavarrogzitohoz semmi koze sincs...

csg67

Speciális esetben (lásd Thermocup 1200) lehet kenőanyagként is alkalmazni, de az általam eddig megismert "montage" pasztákat (az egyik a szappanra hasonlított és hengerperselyek motorblokkba szereléséhez használtuk) nem szabad kenőanyagként használni.

csg67

Speciális esetben (lásd Thermocup 1200) lehetséges kenőanyagként is alkalmazni, de óvok mindenkit attól, hogy ilyen "montage" pasztákat kenőanyagként alkalmazzon. Találkoztam olyannal (hengerperselyek motorblokkba szereléséhez használtuk) amelyik inkább folyékony szappanhoz hasonlított és annak is montagepaste volt a neve.

csg67

Off
jó nagyokat döccen most a fórum... :)

4um5b65d

A foto-montázs az nekem is ismerős szó, de itt valahogy nem tudtam azonosulni vele, hogy mit is akar ez jelenteni. De mostmár igen csak csiszolt és dörzsölt vagyok ! :))))))) Baccus kettőt emelkedett az IQ-m mióta veletek tudok itt a fórumon dumcsizni....így már 37-re rúgott... :)))))

4um5b65d

Ketten is írtátok, hogy nem csavarrögzítésre való a cucc! Én sem azt írtam, hogy csavarrögzítésre lenne hanem az esetleges későbbi szétszedés megkönnyitésére való bekenési alkalmatosság...na ezt jól megfogalmaztam.. :)))))

4um5b65d

Naaaa, Lacika, ne gorombuljál már be !  :)))) A bébi ételen is van egy szám meg egy kép, de az mégsem azt jelenti, hogy  6-12 hónapos mosolygóarcú kisfiúk vannak ledarálva a konzervben . :))))))))

4um5b65d

Erről a konzervről jutott eszembe, hogy egyszer valamikor egy nagy konzervgyártó cég segély gyanánt egy rahedli bébitápot küldött ki Afrikába az éhezőknek. Csak ezek a szerencsétlenek , mivel többségük analfabéta azért nem ette a kajcsit mert náluk az a szokás, hogy a konzerven pontosan annak a kajának a képe van ami a dobozban is van. A bébikaján meg egy gyermekfej volt... :))))))

4um5b65d

A végén még kiderül, hogy kihézagoltad azzal a szutyok kenőccsel a kottyanásaidat. Valami fémrészecskék vannak benne , nem grafit.

z3ac46j2r

3vv2btrhv

Több napja nem megy nállam a FREEMAIL , én vagyok béna ??