Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

csg67

A BeginPath, EndPath és GetPath windows függvényekkel a számítógépen megtalálható összes True Type font kontúrja lekérdezhető. Ezekre keress rá és rengeteg példát találsz a neten. [#vigyor4]

airfoil6205

http://cnctar.hobbycnc.hu/dobos_antal/engne%20turn%20001.jpg" border=0>

airfoil6205

http://cnctar.hobbycnc.hu/dobos_antal/steam/" TARGET=_fnew>Ide tettem egy modell gőzgép építési leírását, ha valaki szeretné gépészeti ismereteit felfrissíteni vagy ötleteket szerezni a további munkához, annak ajánlom figyelmébe!

dg8n4i8x

Köszönet érte! Jó kis leírás! Nekem tervben van egy gőzgép építés... http://pagesperso-orange.fr/jean-luc.soumard/" TARGET=_fnew>Ez lesz az.
Érdemes megnézni...

Robika37

Elnézést,de ellenvéleményen volnék az elavultságát illetőleg. Tudomásom szerint az igaz, hogy az edzett-köszörült felület görgős "papucs" azaz a lin. technika háttérbe szorította. A szerszámgép ágyazásnál a siklófelületek olajtároló képességét hivatott biztosítani. Felújítás/ágyköszörülés után aki komolyan műveli mesterségét az felhántolja az illeszkedő felületeket... már ha van rá ideje.
További szép napot! Robika

ag8iuddv9

Köszönöm, megpróbálom

000000000

Rögtön bepúznék, ha ilyet tudnék csinálni....

2nbj3n5m

Géza te egyenlőre ne erölködjél.Piheny sokat
mert szükségem lesz a segitségedre.
Janko

robroy007

Sziasztok!

Mit láttam ma??

Sosem találjátok ki!

a szomszéd műhely hátsó zugában amint egy esztergát, épp hogyhogynem hántoltak  

El sem akartam hinni  de igaz volt!

érdekes meló de sose keljen pénzért csinálni mert azt nem tudnák nekem megfizetni az már biztos

közben kiderült, hogy a kollégámnak, a lefejtő marók mögött szintén volt hántoló szerszám elsűlyesztve a szekrénybe  
2 fajta van neki, egy lapkás, és egy ezüst-acél nagy csavarhúzóra emlékeztető kialakítású  

000000000

Egyelore itt tartok:

http://i56.photobucket.com/albums/g199/albinolynx/P9110002.jpg" TARGET=_fnew>eredmeny

A problema, hogy idokozben kiderult, elajandekoztak a kemenyfem betetes hantolo rosszakat itthon. Tehat meg celszerszamom sem volt. K10-es penge kezbol hasznalva es A50-es, mart feluletu anyag.  
A hantolas jo lenne, de nem fentem meg a hantolo elet. Eleg jol latszik az eredmenyen. Mese nincs, fenni is kell. Persze a kovetkezo eredmeny mar kemenyfem betet lesz, nyellel.

000000000

Koszonom a segitseget mindenkinek (forum, e-mail)!

3vv2btrhv

Totálisan ujra kelet telepitenem a winyomat .
A Mach-3 ban nem tudom megforditani a Z irányt . Nem tudok dolgozni ! Hol kell megforditani a föl le irányt ???  

D.Laci

Ports and Pins - Motor Outputs - DirLowActive

3vv2btrhv

000000000

üdv mindenkinek !
a cime a topiknak szamomra nem eleg kifejezö,mert esetemben a k...bena vagyok megfelelobb volna.[#rinya]a keresem az lenne,hogy h1compatvezerlö+tap-hoz azt irja,hogy max 4.7A fazis motortokat lehet meghajtani vele.ezt ugy ertsem,hogy max 3db 4.7-es motort tudok meghajtani vagy max 3db -nekem 3db nema leptetot kellene- ami összesen 4.7?? pl 3db 1.5Ax3DB motor=4.7A vagy 1A+2A+1.7A=4.7 vagy a vezerlő tud 3db 4.7 A-os motort is meghajtani??? ja es a léptetomotorok leirásánál névleges áramot ad meg .ezzel az értékkel kell számolnom??