Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4mjnxdwuu

Ja lemaradt, elektronikai cumóról lenne szó.

3vv2btrhv

Szilikonnal szokták kiönteni

ra8nsmk6w

Én a szkópot ajánlom de biztos vannak olyanok is akik kellő gyakorlat után akár egy fejhallgatóval is kikeresik

3vv2btrhv

Negint elökerült az a jelenség hogy rángatodzik a gépem , vagyis megáll egy pillanatra a g-kod soroknál , mivel kell megszüntetni a Mach -ba ??

000000000

Írjál néhány infót magánban, ne terheljük a fórumot. A végkonklúziót majd esetleg közreadhatjuk. Szóval mit akarsz kiönteni? Nyitott (pl szerelt NYÁK-lap) dobozolt, mérete? Tök hermetikusan kell, vagy csak a látvány miatt? Van-e benne védendő vagy egyéb kényes alkatrész (poti, trimmerkondi stb)

000000000

halló..mint már egyszer írtam irom mégegyszer hátha kipróbáljátok ti is..
ALBACHOR nevü faiparban használatos műgyanta féle ragasztó a hozzá adott timsó hatására teljesen átlátszó színüre és kő keményre kiköt ha jól kevered be ...szinezővel pedig szinezhető és kb 1 óra alatt kiküt...próbáld ki..

4mjnxdwuu

Köszike,
 egész gyors,  
Kb miből mennyi??

000000000

Sziasztok!

Egy motor fordulatszámát kellene megmérnem... milyen műszerrel és hogyan lehetséges ez?

Köszi!

000000000

szeva..nincs mit..
még gyorsabban is müködik ha több a timsó , de akkor ridegebb üvegszerü lessz és ha ezt elakarod kerülni akkor már kell bele pici rozs lisztis...
0,5 l ragasztóhoz 1 kávéskanálnyi timsó és 2 kávéskanálnyi rozslisz kell meg amennyi szinezéket akarsz anyit teszel bele...de ha átlátszót akarsz akkor nem kell bele a liszt és kevesebb timsó kell..a timsó menyiségétől függ a kötési idő.....5kg ragasztó kerül 2500ft körül + a zacskó timsó kb 300 ft ....

000000000

Sziasztok!
Tanács kőne!
Mire elég ez a léptetőmotor:
VEB ROBOTRON SÖMMERDA
SP-A52/60-5100
KROS 0321

t6t6sjg67

erről a dologrol énsem tudtam.., hogy létezik ilyen okosság:) nekem mindig csak a meegszokott üvegszál, vagy az epokit nyujtott ilyenkor segitséget., de ez nem lehet rossz amit mondassz.

no estefelé akkor elcsuszok a postára, meglesni jött e valami meglepim:))

Üdv!

mfrfj8vv3

Hello,

Semmit nem találtam erről az Albachor anyagról a guglin... merrefelé kapható  ?
(Napok nem sikerül postolni a fórumra... csak áll és nem csinál semmit...)

Bélabá ! Egyszerű, kb. módszer: rögzíts cérnát a tengelyre, járasd a mocit mondjuk 10 másodpecig... a tengely átmérőből és a feltekert cérna hosszából egy közelítő értéket  könnyen tudsz számolni.

7vpav5d32

Hali!
 Ha megengeditek akkor a faipariragasztó neve arbacol vagy amicol és szalmiáksó a katalizator nem timsó. A többi immel-ámmal stimmel. üdv

mfrfj8vv3

Hello,

Kösz, így már találtam egy linket... http://www.goldlakk.hu/_old/termek.php?id=300000867" TARGET=_fnew>ARBACOLL

bmejdz9nu

Vettem egy angol windows-os (olcsó) notebook-ot az Ebay-on...
A "gombok számából" arra gondoltam magyarítani is lehetne... azaz ráírni...
De nem tudom hol és hogyan kell a windowst úgy beállítani, hogy tudjon az angol és a magyar bill. kiosztás között vátani...
(valamikor azt hiszem tudtam ... és lett egy kis ikon alul... EN/HU)...
Ha valaki tudná...merre keressem a megoldást... Köszönetel. :)