Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Sajnos már elkelt ! 10 perce eladtam !  :))))  De egy colos rendszerű indikátor órás tolómérőm még van eladó ! Kicsit repedt az üvege és rohadtul nehéz róla leolvasni a mért értéket egy Európai szemnek. Viszont halál pontosan meg lehet vele mérni, hogy a 25,4 mm az pontosan 1 Collllllll :)))))

fifp6rjch

Tisztelt Uraim!

Nem fogok neveket sorolni, mindenki tudja kikről van szó, vannak újak és régiek is, de pár nap alatt sikerült szint alá süllyesztenetek ezt a kiváló fórumot!

Most megtehetitek, mert sem Magi István, sem Varsányi Péter nincs itthon de valószínű, hogy lesz post törlés bőven ha visszajönnek, mert elkanyarodtatok az oldal tematikájától, nem is kicsit!

Ezeket a személyeskedéseket vitassátok meg magánban, mert nem tartozik ide!!!

Ez az oldal nem az arcoskodásról, politizálásról, egymás lenézéséről szól, hanem a segítségnyújtásról és a jótanácskról, valamint tapasztalatokról!

Rossz nézni amit műveltek, legyetek szivesek ezt minél előbb abbahagyni!!!

4um5b65d

Kinek miben segíthetek ?????? :)))))  

svejk

Kár.... az órás az nem érdekel. Azért köszi!

e7c897sd8

Pityu! Ez egy szakmai fórum! Hagyd a társaságot békén a politizálással. Eddig sem volt ez divat. A szakmai tudásodra pedig számítunk. Persze csak akkor, ha nem vagy irigy mint mi...

Egyetértek B.Csabával!

svejk

Nyugodtan írj neveket, mert a bolond sem tudja magáról hogy bolond.
Egyébként igazad van..[#worship]

D.Laci

Csak azért merészkedek a témához szólni, hogy egy kicsit szakmainak tűnő okoskodás is elhangozzon. A képeket elnézve az orsó végén a csap úgy van kialakítva, hogy a csapágy a meneten fekszik fel, így ha elő van feszítve az orsó, akkor biztos, hogy feszül az orsó (meghajlik egy kicsit) + a csap ütése is rájátszik. Az anya anyaga sem épp a legmegfelelőbb.

4um5b65d

A menet az bizony tényleg belejátsszhat a dologba. Sok szem többet lát... :) A bronzot nem találod megfelelőnek mint alapanyagot? Vagy a bronz típusa a bibis szerinted ?

csg67

Tisztelt Svejk és Laslie!
Bár jómagam nem vagyok "hobbysta", de érdeklődve szoktam olvasgatni ezt a fórumot és örömmel látom, hogy a szakmaiság mellett itt sokan ügyelnek a helyesírásra. Éppen ezért szúrt szemet, hogy a szerviz szót következetesen rosszul írjátok. Remélem jobbító szándékú észrevételem senkinek sem sértő.

4um5b65d

Légy üdvözölve CSG !

Számomra nem sértő a dolog, sőt örülök, ha építő kritika ér. Valóban rövid i-vel kell írni, ezt egész életemben rosszul írtam. Köszi ! Bár nagyon kívánkozna oda a hosszú í, de gondolom az eredeti angol írásból ezt vettük át, úgyhogy nincs mit tenni, így kell írni. Van olyan fórum ahol a helyesírási hibákra nem lehet rámordulni, mert kiraknak érte. Helyesen írni JÓÓÓ , nekem bármikor szólhatsz, ha valami nem stimmel....akár minden nap..  :))))

279nwbpsa

Üdvözlet az Uraknak!

Nemrég marógép építésébe kezdtem.A mechanika nem okoz komoly gondot,de tápegység méretezésével nem tudok mit kezdeni.Tudna valaki segíteni?

z3ac46j2r

Laslie!
Tisztellek, becsüllek. Higgyünk inkább a szótárnak.

http://kaszkador.extra.hu/images/stories/food/82.jpg" border=0>

4um5b65d

Vazzzzzzzzzze :)))))))))))))  A netes helyesírási szótár a rövid i-s változatot írta, akkor mégsem kell megtanulnom az új szót.....Azta-mindenit akkor marad hely még a memóriámban másnak .....Kösziiiiii  :)))))))

4um5b65d

Most nézem még a szerbusz szó is helyes , arról mindig azt hittem, hogy csak a kiejtésben használjuk, de ott is rosszul. Mindig tanulok valamit.....

svejk

Semmi gond, köszi az észrevételt.
Én az iskola óta tíz oldalnál többet nem írtam kézzel (ez érdekes, de tényleg így van)
A gépírás pedig tíz újjal megy. (kilenccel keresem, eggyel leütöm :) )
Persze sokszor én is észreveszem a hibámat az elküldés után, de akkor már nem akarom a szót a javítással szaporítani.