Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

Távol álljon tőlem hogy védjem a vétkes gyártót, de egy egyedi építésű gépnél szinte borítékolható hogy előbb utóbb jönnek ki hibák.

A Mondeódat hány százezer példányban gyártják, és hány ezer kvalifikált mérnök, betanított munkás tervezi, készíti?

A szóban forgó gép nem azért 4,5 milla mert annyit ér, hanem mert annyiért tudták eladni... :)
A Mondeónak is csak az ára annyi, az értéke??
alkatrészenként biztos a többszöröse, valójában meg ki tudja...

No de itt jön a képbe a szervíz. Ha jó szerviz, akkor ezek az apró hibák összességében eltörpülnek.

sanka74

Szia! És szorul még mindig? Szervos? Az LPT kábel végig árnyékolt? Azon a részen is ahol bemegy a vezérlőkbe?

000000000

Szerintem várjuk meg a gyártó válaszát.
4,5 milláért azért befeccölnék 2 Ft-os körmös alátétekbe, meg pár ezrest egy nyomaték kulcsba.
Mindenki szidja a kínai cuccokat, de ilyen esetben alig birnak elnézést kérni, és küldi a pótlást. Ha 150-ért gyerekhintát készít, és az csuklik össze, le is sittelik. Ha gyorsabb a rendőr a kölök apjánál. Van vagy 200 csavar a gépen, amiből 50 fontos, arra már legyen ideje. Nem basztatják ISO TS-sel, meg 5S-sel, Kaizenekkel mint a Ford gyárban. Csak húzzon meg egy marék csavart. [#hehe]
Amennyiben ez a teljes sztori, és negatív a visszajelzés. (Ezt csak megelőlegeztük számukra[#dumcsi])
Lehet postaafordultával küldik a sérült elemeket.
Aztán a kövi gépkönyvbe beleírják, hogy 12,5 óránként meg kell húzni a csavarokat, amit az üzemóraszámláló által fedélzeti kamera dokumentál. [#mf1] Onnantól meg le lesznek védve, mint amcsi kocsik gyártói előzéskor: "Figyelem! A visszapillantó tükörben a tárgyak kisebbeknek és távolibnak tűnnek, mint a valóságban!" Ha megúszta az enduser az előzést, és betér egy McDrive-ba, akkor ott is le van papírozva minden: "A kávé forró a bögrében!" felirat olvasható a poháron, miután a fekvő rendőrön döccenve a tökére öntötte.
Nálunk a Tesco is barátságos cég, gondol a vevőkre a tiramisus doboz alján lévő címkéval: Ne fordítsa fel a süteményt!
[#taps]

svejk

"Szerintem várjuk meg a gyártó válaszát. "
Erről írtam a tulajnak...

Ha jól rémlik akkor Boller fórumtársunknak máskor is volt hasonszőrű problémája...

dravecz

Üdv urak!
Egy kis segítség kéne nekem. Van egy gépkönyvem majd 70 oldal, tif fájlformátumban. Nem tudom kinyitni, bármivel próbálkozom nem megy, mindig csak az 1. oldalt nyitja meg. Valaki ki tudná nekem nyitni, és átkonvertálni pdfbe?

000000000

Szia,

Ha megnyitod, akkor alul lehet lapozni pl. a Windows Viewer-rel. De nyomtatáskor is kinyomtatja. Ez a program a windows alaptartozéka. Ha mégsem lenne neked valamiért, küldd el, átkonvertálom pdf-re.

Sz.József

Ígérni nem tudom a sikert, de hol van ez a tif?

000000000

vagy add meg az elérési utat, és letöltöm, elküldöm.

dravecz

elküldeném mailban , kérlek írd meg hova mehet

000000000

000000000

Elküldtem.[#wave] De nem megy át, 4,2MB, limitkorlát fölött van.

dravecz

Valahova fel tudod tenni ahonnan le tudom húzni?

dravecz

Köszi a sok segítséget

000000000

[#integet2] Nincs mit, ebben legalább tudok segíteni. Ősszzel el kezdem építeni a gépem, állandó vendég leszek ebben a topicban. [#csodalk][#csodalk]

z2a2u8wf

Nekünk a cégnél van egy 2001-ben az ATT álltal gyártott 3tengelyes cnc maró.400wattos szervo motorokkal, 1kw-os marómotorral, 2200x1100x250mm munkaterülettel. 3 éve átalakították 4 tengelyesre. soha nem volt vele gond minden pénteken zsírozva olajozva, és minden este portalanítva.