Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

9hpa53xy

3mm falvastagságú aluminiumot kell, zéroközeli vetemedéssel. Ja és igen, Pesti vagyok.

000000000

[#confused] Vegyeg gépet  
a daben cnc-töl
 ??

guliver83

Ha mindenhova beírod akkor sem kapsz több választ!

s2k5ycubj

Szerintem kettőt rögtön,hátha az egyik bedöglik.[#hehe][#hehe]
Egyébként szia![#integet2][#integet2][#integet2]

s2k5ycubj

Hát dehogynem,engem az ilyen jellegű kérdések azonnali válaszra inspirálnak. Az apukám mondta mindig,hogy a hülye kérdésre mindig hülye választ kell adni.[#nyes][#nyes][#nyes]

guliver83

000000000

adjuk el... én egyszer eladtam egy rendőrlánynak egy szállodatulajdonost 4 hajóval együtt

designr

Hírtelen felindulásból cnc gépet venni sem szabad.Most regeltél..olvass fél évig fórumot,menj el minimum 10 találkozóra,vegyél kb 100 kiló alkatrészt az épülő gépedhez,aztán add el áron alul.::))A családi büdzséből mindíg csípj le egy picit az új hobbidra,szexvideók helyett a youtubon a DIY cnc machine videókat nézd..Ha nem múlik el ez az őrület akkor építs vagy vegyél egy gépet..::))

9hpa53xy

designr

Tudna valaki ajánlani olyan programot ami képből?mondjuk BMP,sorról-sorra(pufferelés nélkül)kopogtató módszerhez(ahol a szürkeárnyalat megkívánja :leüt-vagy éget stb..működik?Tudom ez a módszer lassabb talán mint a Mach,de hasonlóakat használnak kőgravírhoz..persze gépgyártók a géphez adják,,pedig aprócska(néha DOS) programokról van szó.Aki tud -vagy dolgozik hasonlóval kérem írjon magánban.A z tegyük föl egy gyors működésű elektromágnes.Vagy G-kód készítéssel is meg lehetne oldani?de akkor több százezer soros kód pl egy 500×500 mm-es kép mondjuk 0,2 mmsorokkal?
Bármilyen gyakorlatias ötletet szívesen fogadok..Köszönöm.

designr

És ha több kell mint 1 bit-es színmélység,arra esetleg van megoldás?

000000000

Egy megoldásnak a Robsy topik #1672 is jó lehet.

000000000

sziasztok
lassan el akarom kezdeni a cnc marás tudományát magamba szívni!
ütköztem egy olyan problémával, hogy bármit készítek artcam 2008-al, bármilyen formátumba mentem a g-kódot, a mach3 teljesen mást nyit meg! szinte mindig kivétel nélkül a relif méretéhez képest sokkal szélesebb és keskenyebb munka darabot jelenít meg! csak a példa kedvéért mondjuk ha egy 200*100-as relifet szeretnék kimarni, akkor egy 5000*8-as csíkot nyit meg! próbáltam már sokféle formátumba menteni de egyik rosszabb mint a másik!
melyik programmal lehet a baj?

designr

köszi a választ.Szerintem valami hasonlót keresek..nem tudom pl hogyan tudnak 16 bites szinmélységet..szürkeárnyalattól függően az on-off arányán változtat?..az a baj még csak tapogatózom..a tudásom még kevés..de szerintem fogunk még erről beszélni ha eljön az ideje..nekem nem lézerhez kellene.Köszi