Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Sz.József

Hogyan tudnám leellenőrizni egy bedobozolt bipoláris vezérlőn, hogy a
lentebbi táblázatban beállított amper értékek valósak-e?
Ugyanis a jobboldali mikrolépés táblázatban teljes a káosz, de azt már megfejtettem.
Ennél fogva a baloldali táblázat is gyanús...
A segítséget előre is köszönöm.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Sz_Jozsef/DIV268%20002-k.jpg" border=0>

vjanos

Tipus alapján nem lehet meglelni a neten?

etc77f5nr

Sz.József

Én csak leakarom ellenőrizni az ampereket, mert mint írtam a jobboldali táblázat sem igaz...

Sz.József

A káosz azt jelenti (jelentette) hogy pl. az 1/16-os sorban valójában az 1/8-os lépés van, stb...
De mint írtam ezt már megfejtettem.
Az ampereket is szeretném ellenőrizni, hogy helyén van-e és mennyi az annyi...

2nbj3n5m

Egy kis segitség kellene.
Tudom-e a 16 ill. 18-s pinre kötni a 4.tengelyemet? Kezei -e a Mach3 ezt a két kimenetet?
Előre is köszönöm.

000000000

A 18 biztos nem jó, mert az GND.  
Kimenetek: 1-2-3-4-5-6-7-8-9- 14-16-17 Pin

A 2 től 9 ig szoktuk motorvezérlésre használni.
Ez neked miért nem jó?

swghderh5

Sziasztok!
Egy abszolút új felhasználó vagyok !! Vettem egy kis cnc marógépet(gravírozót)és még nagyon nagyon kezdő vagyok a az egész dologban!! Kihez tudok fordulni,hogy segítsen nekem a gép beindításához!! Lehetőleg a helyszínen ugyanis én inkább vizuális típus vagyok,mivel már nem a fiatalok közé számítok! A gépet vasútmodellezéshez vettem azaz azoknak a modelleknek a készítéséhez(öntő szerszámok,stb.)Nem egy hónapra,hanem hosszútávra!!Sajnos hadilábon állok a szoftveres "dolgokban" ezért kérem a személyes segítséget!!! Sokat olvasgattam már a Mach3-t,de nem tiszta egy nagy "rakás dolog" Előre is köszönöm! Elnézést kérek,hogy rögtön letámadok,de szeretném elindítani egy két dolgot amihez vettem a gépet!!

Vetesi75

Ha kapcsolóüzemű a meghajtófokozat, akkor a tekerccsel sorba kötött valódi effektívárammérővel, álló motornál, egész lépésnek megfelelő forgórész helyzetben.

Sanyi Bá

Ha megírod a város vagy település névét ahol legközelebb elérhető vagy biztosan segítenek.

Sz.József

swghderh5

Jaj köszi ezt kifelejtettem!! Budapesti vagyok (Zuglói)mobilom: 06209469325

2nbj3n5m

Köszönöm szépen!!!!Hogy miért 18 mert lökött vagyok.
Száraz János

000000000

Válasz elfogadva![#eljen][#nevetes1]

hostya

Tisztelt hozzáértők.
Három tengelyes (kék)kínai vezérlővel megoldható-e az hogy 2 tengely motorjai szinkronban menjenek?
Egy mozgóhidas gépen az Y tengelyt 2motor/orsó mozgatná, az X tengelyt meg 1motor/orsó.
A Z-re nincs szükségem.
Ott akadtam el, hogy a Mach-ban a Slave axisnak csak az A,B,C tengelyek jelölhetők meg.
A vezérlőn meg ugye ilyenek nincsenek..(:
Megoldható-e valamilyen trükkel, hogy az Y-nak a Z legyen a Slave-je, és ez lenne az Y1..?
Vagy felejtsem el Slave-t, mert van más megoldás is..?