Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bundyland

Köszi, átnézem hátha valamelyik árul orsóvédőt.

ggdr57dg

keri

Ott oda is írta hogy az rossz darab. Gondolom rossz lett a hajtogatása, de a baloldali teljesen stabil.
Én is hajtogattam U alakú próba darabot sima fénymásoló papírból, és az sem hajlott ki.

Nagyobb hossznál, viszont tényleg meg kell oldani a helyén tartást egy vezetőszállal.

keri

[#eljen] majd tegyél fel fotót, hogy tanulhassunk

000000000

Sziasztok,
használ valaki ArtCam programot
?

ht0cjk58i

Üdv urak.
A harmónikát plotterel is lehet csinálni, csupán a kés nyomást kell az anyaghoz igazítani, hogy ne vágja át csak félig karcolja meg.Nem próbálta még senki?

sanka74

Sziasztok! Az oldalról is le lehet tölteni a programot, a kép alatt a piros ikonra kattintva. Tök jó!

w0hgtwf3w

Igen
Valószínűleg mindenki akinek gépe van.

000000000

Szia, a MACH3-at használom, az egészen jó habvágáshoz, meg "matricavágáshoz", de gravírozáshoz nem találok pl felületkitöltésre egyszerű megoldást...

cxmcdtrx

Használunk ilyent több méretben is a munkahelyemen, majd megkeresem a katalógust, vagy a pontos elérhetőségeket, hogy honnan rendeljük. Elég strapabíró, bármilyen méretet elkészítenek belőle. Igazából a neked szükséges méreteket (minimum, maximum út, szélesség, magasság, ilyesmik) kell megadnod, és abból már kiszámolják a többit.

ht0cjk58i

Milyen program kellene? Lehet tudok segíteni.

2dbfy8y

Ha van Vcarve progid, szerintem az a legegyszerűbb!
Nincs vele sokmacera, és egyszerű.

000000000

nincs, de szívesen kipróbálnám...

motion

Üdv. mindenkinek.
Pár hónapja az egyik fórumtárs árult LG monitorokat. Jó pár db elkelt, esetleg nincsen valakinek drivere hozzá?
Újra lett telepítve az op-rendszer és most nem ismeri fel és nem jó a felbontásom.
Az LG-Magyarország sem tudott ebben segíteni, mondván: ez csak cd-n létezett. A neten sem találok.
Pontos típus: LG W1934S-BN  

Előre is köszönöm a segítséget.

ce93xphjd

szia!

neked szerintem a videokártya drivert kell feltenned, mert a felbontásért az felelős.