Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Igen a Hondának van  de az egy fuel cut solenoid . Ami direktben megszakítja az üzemanyag útját. Ha jár a motor akkor kap üzemanyagot , tehát az nem lehet. Visszatérnék az alapjárati koncepciómhoz , pláne hogy Szatmári Gyuri is hasonló véleményen van  

000000000

Itt az van, hogy nem mérhető feszültség a hozzá vezető kábeleken.
Biztosan ilyen alapjárati dolog lehet.
Úgy viselkedik, mintha a szabályozó örökké gázt adna neki és rögtön le is veszi. Ezt csinálja folyamatosan.
Papírforma szerint Honda, de kínai gyártmány. A keresés végett mondom. Szépen meg van csinálva. Szóval, szemre nem egy elbarmolt konstrukció.
Ez csak olyan berángatós típus.
Attól persze lehet 12V is. Az aksitöltéshez jön is ki 12V egyen.
Csak gondoltam, hátha tudja valaki a pontos értéket.
Köszi a tanácsot.

000000000

Köszi a tanácsot.
Éppen az a baj, hogy egyáltalán nincsen rajta feszültség.

000000000

Köszi.
Találtál róla valamit?
Én keresgéltem, de eddig még nem találtam semmit.

000000000

Még mindig csak tippelek arra a szelepre.Lehet védelmi funkcióhoz van köze:olajhiány ,generátor túlmelegedés,vagy egyszerűen ez a motor létezhet az önindítós akssiról inditható ,vagy távirányítóval leállítható változatban .Ha  ez nem működik akkor nincs alapjárat.Be kell állítani a szabályzórészt a karbinál hogy ne fűrészeljen a motor.Használt motornál lehet hogy valami rugó nyúlott rajta vagy szorul a rudazat ami a pillangószelepet mozgatja.

ANTAL GÁBOR

Gyuri !  Az olajhiány ( úszós ) kapcsoló általában közvetlenül a gyujtásra hat . Ha alapjárati fúvóka mágnesszelep akkor  az alapjárati fúvóka nem kap kakaót és hiányozhat a működésnél ( analógia a Skodával )  Viszont amit Szegelgetek ír az tipikus fordulatszám szabályzó beállítási probléma  Van benne egy röpsúlyos szabályzó ami  ráhúz a gázra ha a terhelés miatt leesik a fordulatszám . Minthogy a GMK s időben volt egy csomó áramfejlesztőm csináltam egy digitális frekvenciamérőt amivel szépen be lehetett állítani a szabályzót.  ( ma is megvan csak nagy a távolság hogy felajánljam a beszabályozást ) Van egy egyszerű módszer kicselezni a szabályzót : meg kell terhelni a generátort mert a jelenség a kis terhelési tartományban szokott jelentkezni . Ha akkor nem tarokkírozik akkor a beállítás rossz

ANTAL GÁBOR

Szegelgetek !  Amit Gyurinak írtam ( a végén ) azt neked is szól. Terheld meg jobban  valamivel a generátort  ( villanykörte vasaló, flex ) és ha megszűnik akkor rosszul van beállítva a röpsúlyos szabályzó vagy az egész alapjárati fordulatszám

000000000

Ezeknek holnap utána nézek.
Köszönöm szépen.

000000000

Holnap kipróbálom.
Köszönöm szépen.

PSoft

Hogy hívják ezt a fajta kép,vagy rajztechnikát?[#nemtudom]
Régi történelmi könyvek képes/rajzos illusztrációi készültek így,ezzel a technikával.

http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/Kossuth/kossuth_1.jpg" border=0>   http://cnctar.hobbycnc.hu/PSoft/kep/Kossuth/kossuth_2.jpg" border=0>

Rabb Ferenc

Rabb Ferenc

Vagy tán rézmetszet [#nemtudom]

vp7zyumus

hasonló de ezt nem maratják  fe3 kloridal/ a rézkarcnál a felületet bevonják viasz , vagy valami szín-testel és abba karcolnak majd maratják, a hideg tü egyfajta gyorsabban sokszorosítható eljárás itt nincs maratás a vonalak mélyítésére egyszerűbb a technika közvetlen nyomható a lemezről  

PSoft

Azért kérdezem,mert,....

Nagyon jól,szinte átalakítás nélkül lézergravírozhatóak az ezzel a technikával készült képek.