Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

keri

Ez a rossz a kapcsolótápokkal. Indulni próbál, de valami letiltja. És hogy mi játszódik le az agyában azt csak sok sok macerával lehetne kimérni, persze egyszerűbb újat venni, hacsak nem valami spéci dolog amit nagyon drágán vagy vagy nem adnak a boltban.

Csuhás

A ciripelés valamelyik tekercsből jön. Normális jelenség. Bekapcsolni próbál, majd valamelyik kimenet nem tud feléledni ezért letilt. Keress zárlatot a kimeneti áramkörökben, vagy szkópold meg melyik kimenet nem tud felfutni.

4d52ifwte

Szia!

Ha nincs eszköz, gyakorlat, szerintem nem érdemes variálnia vele, nem egy nagy drágaság. Pl. sokszor alig lehet megfelelő fizikai méretekkel rendelkező kondikat keresni, nagyobb meg nem fér be az adott helyre,vagy csak kalapáccsal:-) stb.

000000000

Sziasztok!  
Vásároltam egy hobbiCNC gépet, de nem tudom beüzemelni. Teljesen kezdő, amatőr vagyok.

Keresek valakit, aki vállalná, hogy átjön hozzám (Budapest, XVIII. kerület, de kérésre érte is megyek), és segít beüzemelni és a kezdő lépésekben.

Esetleg tudsz segíteni, vagy ajánlani valakit?

Természetesen fizetnék a szolgáltatásért!
Köszönöm szépen!

000000000

ilyet: http://www.jinlantrade.com/ebay/tsengraver/IMG_24.jpg" border=0>

4d52ifwte

Nem tudom ,hogy én vagyok-e megszólítva, de én sajna nem tudok segíteni. Nem vagyok Bp.-i és a hobbycnc témában csak kezdő.
Javaslom azért, hogy tisztázz egy pár dolgot.
Pl. milyen szoftverrel akarod működtetni, milyen a vezérlőd? Milyen maga a gép stb..
Keress rá a neten a doksikra!! Tanulmányozd át és akkor már többet tudsz majd róla.
Ja és olvass sokat a fórumon.:-)

000000000

)#17319 erre válaszolva) Nagyváradon születem, heti 4 órába volt Magyar Óránk és heti 6 órába Román,Ezen kívül diszgráfiába szenvedek, ha tudod mi az,minden forumon ez gondot okoz nekem és minden hol ezzel csesztetnek. lassan így 46 évesen kezd elegem leni belőle,A svejk hogy szolt az egy lájtos figyelmeztetés, az ilyet el lehet fogadni,deahogyteírtadilyengunyosancélozva a hibáimra az nem valami barátságos, ezek után szerintem maradok az olvasásnál, és a forgácsolási tapasztalataimat meg tartom magamnak.és forumozok ott ahol lassan el fogadnak ilyenek amien vagyok :) és nem kell meg küzdenem megint minden féle okos és bölcs MAGYARAL

000000000

Hogy melyik kábelt hova kell dugni, az szerintem adja magát.
Milyen szoftvert adtak hozzá?
Ez lehet a lényeg.
Így látatlanban szerintem senki nem mer vállalkozni egy betanításra. Mert lehet, hogy jól eligazodik a CNC területén, de ha pont azt a típust és a vezérlését nem ismeri, először neki kell megtanulnia.
Olyantól lehetne gyors segítséget várni, akinek pont ilyen gépe és ilyen vezérléssel van.
ezzel ugyan nem sokra mentél.

TROMF22

Ne keseredj el! És ne sértődj meg!
Ha a leírt nehézségeid ellenére eljutottál arra a szintre ahogyan most fórumozol, megvan benned a képesség, hogy ezt egy kicsit még finomítsad. Mással is előfordul, hogy egy számára evidens szakmai kérdésben, hirtelen, egy mondatban szeretne minden információt a beszélgetőtársra "önteni".  
Figyelj kicsit a tagolásra. Szerkessz rövidebb mondatokat. Mindenki örömmel fogja olvasni újszerű meglátásaidat.

000000000

Bedobod a kocsiba és elhozod Vácra és beüzemelem neked. ( 60km kb 1óra alatt itt vagy )
Mérőórával vissza állási pontosságot is tudunk mérni ha szeretnéd.
Az alapokat is elmutogatom, esetleg pár softver használatát is bemutatok.  
A többit magánba ha érdekel a dolog.  

w0hgtwf3w

Stunci !
Hidd el sokan szívesen olvassuk a szakmai hozzászólásokat (a tiedet is). Megkérnélek arra, hogy hagyatkozz te is csak a szakmai dolgokhoz. A sárdobálást és kritikát hagyd a nagy "bölcsekre", ehhez itt egypáran nagyon értenek (jobban mint a szakmához).  
Akinek nem inge nem veszi magára !!!

8rruwvg0k

Ez ne sértődj be. Akit erdekel amit írsz az így is megérti.

mxjj54gxi

Az a baj, hogy ezeket csak azután tudtuk meg rólad, hogy most leírtad egy kritikára reagálva.
Honnan találhattuk volna ki egyébként?
Ellenben ha nem lennél ezekkel a bajoknak szenvedője, nyilván elvárhatnánk egy kicsit jobb kommunikációt, ezért fordult efelé a figyelem és a kritika.

8rruwvg0k

Hopsz, ezt én sem tudtam rólad, nem baj majd kapsz kárpótlásul egy ilyen figurát. :)
(de nem megsértődni!)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzPNtO2Xyj68KPeVDkWRJCsOBkNKHWB89eUS7lsIHiC2g6XSuv" border=0>

msas

Üdvözlet mindenkinek!
Urak , többször leírtátok már, de most nem találom , hogyan is kell képet feltölteni?
Valaki , ha venné a fárdtságot és leírná mégegyszer, nagyon megköszönném! Olyan "szájbarágósan"!
Kösz.