Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

És tényleg ez befolyásolja.
Mindíg tanul valamit az ember.
Csak kár ,hogy kilépéskor nem menti el a feedrate értékét.
De esetleg egy brain-nel beállítható a mach indításakor egy adott értékre.

Sz.József

Nem kell mindenhez brain... :)
Ezt csak a generál configba kell beírni..., initialization stringbe...

xfg6v697j

s73tgf9vg

Nyerő, nagyon köszönöm a segítséget! [#worship]

sanka74

sanka74

Amit  Sz.József mond az jobb...Ezt én sem tudtam, köszönet érte!

sanka74

F1000-t kell beírni, igaz nálam Mach2 megy..

Fanyűvő

Sziasztok!
A Mach3 egy relief marása közben a következő hibaüzenetet írta ki "Too fast for Pulley...using max". A munkát rendben befejezte. Újra megcsináltattam, és ismét volt hibaüzenet, néhány perccel az start után. Mi lehet az oka?

sanka74

Nem lehet hogy túl gyors a megmunkálási sebességed a lehetőséghez képest??

t62d6ha2b

Tisztelt Uraim!
Az utóbbi időben nem mennek el a fórumtársakhoz a levelek, a küldés után valami ilyesmit ír ki: ez egy regisztrált felhasználóhoz tartozó email-cím - vagy legalábbis hasonlót.
Mit bénázok el?

bznc93pf5

a motor tuningban túl nagy az érték, a tesztgépemen nekem is ezt írja ki

Fanyűvő

érdekes, hogy csak megmunkálás közben írja ki, gyorsmenetben nem. Pedig a megmunkálás közben a motor tuningban beállított értéknek csak kb a felével mozog.
Átállítom a motor tuningban, kipróbálom úgy

Sanyi Bá

Sziasztok!
Van egy problémám ( vagy kettő), műhelybe ha bekapcsolom a CNC kis gépemet és a számítógépet a semmi probléma az árammal, de kikapcsoláskor a monitoron a kikapcs gombra kattintok és mikor megáll a számítógép abban a pillanatban lekapcsolódik a Fírelé. A legnagyobb probléma az hogy nem minden kikapcsoláskor kapcsol le a Fírelé. Merre keresem a baj okát. Köszi előre is a segítséget.  

gfxd0h560

Tapasztalatom szerint rossz lehet az a Firelé.

Sanyi Bá

Valószínű hogy nem rossz mert sok háztartási gép és  több számítógép is megy és csak egy számítógépre érzékeny.