Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Mit jelent pontosan a polírozás ebben az esetben? Hogyan végezhető?

r2u4n063m

És ők forgalmaznak is Torringtont [#taps]

# Zozo
Náluk sajnos nem találtam még csak hasonlót sem, de elmentettem a lapot, hátha még jól jön majd [#vigyor0]

jani300

Ismerősöm lehet méh telepen oldja meg egy cnc huzalszikra értékesítését . Nem láttam még de feltételezem kell lennie benne vezérlőnek , motoroknak ami használható marógép építéshez . Egyáltalán nem ismerem egy ilyen gép működését . Az lenne a kérdésem hogy a vezérlése alkalmas lehet e cnc maróhoz (én ugy gondolom igen ) . Az egész gép túl nagy ahhoz hogy egyben belevágjak egy számomra ismeretlen technikába .  

000000000

Kösz a linket!
A Gördülőnél EZO csapágyakat vettem.
Az angol csapágyakkal mi a tapasztalatod?

keri

Vagy esetleg ide is felrakhatná vas árban, vagy kicsit többért. Szerintem lenne olyan akit érdekel.

jani300

Kereskedő. Vannak róla képek , hirdette a neten . Lehet ide is felkerül  a fia intézi a netes hirdetéseket .

r2u4n063m

Megjött az árajánlat. ~35.000. Pénznemet nem írtak, így még van remény, illetve még nem érkezett válasz arra a kérdésemre, hogy nem-e keveredett el egy tizedesvessző [#merges2]

zozo

Az angol csapágyak jobbak, mint a kínai, eddig motorokban is jól bírták. Nem EZO természetesen, közepes minőség, ABEC4-ABEC5 minősítést olvastam korábban róluk a saját weboldalukon, de most nem találom, hol volt. A fortunámba (ER11/10.000rpm) is innen van a csapágy, kb.100 órát mentek eddig, de még nem zörögnek :)  Gondoltam, amíg nem veszek jobbat, belerakom, de lehet olcsóbb lesz cserélgetni.

3vv2btrhv

http://1.1.1.5/bmi/i223.photobucket.com/albums/dd107/victor-eyd/beseler%20diy%20pj/is_00304.jpg" border=0>
Elektronika nem az eröségem !! Kérdésem a következö : a képen látható LCD monitor a leirás szerint müködik . Ezek szerint a háttér világitás az ki lett iktatva ??

3vv2btrhv

http://1.1.1.1/bmi/www.rambus.com/assets/images/technology/array_vs_edge-lit_backlights.jpg" border=0>
Még érthetöbben a kérdés : ezek szerint szédszedhetö egy LCD monitor ugy , hogy a müködése megmarad , de nincs háttér világitás ??

svejk

A linkjeid nem jók.
Egyébként igen, különálló egység a háttérvilágítás.

3vv2btrhv

A linkben mi a rossz ?? Én látom a képeket .

3vv2btrhv

Egy LCD monitor esetében ma mi a legjobb felbontás , nem a külsö fizikai mérete érdekell .

mxjj54gxi

Nem egyszerűen ki lett iktatva, hanem le lett szerelve róla minden, ami az LCD üveglap mögött volt

adamant

Tiszteletem az uraknak!

Olyan segítség kéne, hogy hogyan hívják azt a gépet min egy rezgő gumikád van amiben ilyen kis kerámia kockák vannak és apróbb alkatrészeket sorjáznak vele közben vizet permeteznek bele  

remélem csak csak érthető mire is próbálok célozni [#zavart2][#wow3]

egy linket esetleg valaki tudna mutatni?
Előre is köszönöm a segítséget!