Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Fremaket nem tudtam telepiteni !!

MoparMan

tanulság: F betűs autót nem szabad venni - Ford, Fiat, Francia [#eplus2]

3vv2btrhv

D.Laci , és ezzel hogyan kell letölteni , mert feltelepitettem , de a nem találom a letöltést

D.Laci

Videó alatt meg fog jelenni egy Download gomb.
Vagy jobb felső sarokban lesz egy kék színű FVD négyzet, ha letölthető videót talál, akkor átvált sárgára.

D.Laci

3vv2btrhv

3vv2btrhv

Köszönöm a segítséget , úlyra kellet inditani a Pc-ét , és müködik .

000000000

A tanulság levonva. Ahogy látom a helyzetet, egy darabig még biztosan nem veszek F betűset. De sajnos semilyen betűset sem:((  
Pedig már most túllépte azt a határt, amikor cserélni kellett volna.  
Egyébként, nagyon kedvelem ezt a típust. Ez már nem az első nekem. De, ez, tovább rám ragadt a kellőnél.  
Fáj, kezem, lábam, derekam. De, ezt tudom vezetni nagy távolságokon is. A ki, beszállás sem gond.

svejk

No meg a fos német autók... :(

MoparMan

én USA autó hívő vagyok, úgyhogy ezek a problémák engem nem érintenek [#kacsint]

vjanos

Abban nincs reléje a hűtőventinek? [#vigyor2]

Egyébként a Ford nem USA? [#ravasz1]

MoparMan

egy részében van, de abbam még nem romlott el pedig 3-4x túl vannak Danibi autójának életkorán.

a van eu és usa ford. egyiket sem szabad venni.

vjanos

Pusztán kiváncsiságból: mit szabad venni?

VighLajos

...levegőt...
[#eplus2]

s2k5ycubj

Amelyikben nincs reléje a hűtő ventilátornak,azt nagyon fogod utálni,ha tönkre megy. Egy jó kis can-buszos fordulatszám szabályozós (talán PWM) gyantával kiöntött dobozon,csak az egészet lehet cserélni horror összegekért.