Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

cx79vmdj5

Hello Jani!

A mach3-ad optimalizálva van? Mivel mérted az impulzus frekvenciát? Lassabb mach3 kernelsebességgel, enhanced pulseing kikapcsolásával, vagy más vezérlőprogrammal próbáltad?

000000000

Lenne egy kérdésem.
AMD processzoros az alaplap?  
Mert eddig az ilyen gépekkel csak szívás volt Mach-al kapcsolatban.  

000000000

Nálam, az AMD , DELL és HP is rossz volt....

000000000

Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy a műfa az milyen forgácsolási paraméterekkel rendelkezik(nem  kenődik és hasonlók) és ugye nem tudja magát megszívni nedvességgel,mint az igazi fa?
Előre is köszönöm a segítségeteket.

xg2w6ib9x

Helló Richy!

Bocs a tudatlanságomért, de mi az a műfa ?
Pozdorja, OSB, MDF, HDF, rétegelt lemez, vagy valami egész más ?

000000000

http://www.youtube.com/watch?v=_vAbRyne8uM" TARGET=_fnew>Valami ilyesmi.Tulajdonképpen egy műanyag vastaglemeznek lehetne mondani,de élőben még én sem találkoztam vele,sőt a google is csak pálmafákat dob ki a műfa kifejezésre.

may47wb

Intel pentium proci, intel chipszett.
Acer ms-6772 alaplap, az MSI gyártotta.

xg2w6ib9x

Azt hiszen volt már ilyen a kezemben.
Messziről tényleg úgy néz ki, mintha fából lenne a tárgy, aztán ha kézbe veszi az ember, akkor érezni, hogy ez igazából műanyag.
Köszi az információt.
[#wave]

may47wb

Hogy kell optimalizálni?
A Mach3-ban néztem az impulzusfrekvenciát.
Hibás SMSC miatt csinálhat ilyet?

cx79vmdj5

Optimalizáláshoz link: http://www.machsupport.com/downloads/XP_Optimization.txt" TARGET=_fnew>mach3optimalizálásxpre
remélem működik. Nem tudom mi az az smsc. Szerintem olyasmi okozhat ilyen hibát, hogy valami driver néha beleszól a működésbe. A különböző usb, hálókártya, hangkártya driverek időnként megszakítják a programok futását, és ilyenkor lehet egyenetlen a frekvencia. Nálam az ACPI módban telepített XP(fogyasztáscsökkentés végett változtatta a cpu órajelét) okozott egyenetlen léptetőjelet. Különben a léptetőjel észrevételem szerint pár mikrosecundumot mindig eltér, minél gyengébb a pc annál többet.

7hm9f07vp

Létezik mint műfa mintakészítéshez használják valóban műanyag de úgy ég mint a fa könnyen megmunkálható gyorsfordulaton szép felület színe sőtét drapnak mondanám .Ha Szükséged van rá Írj milyen méret kell .adok veszek -en irtam.

szpinya

Hazai kereskedésben úgy keresd, hogy wpc.
Wood plastic composit.
Teraszburkoló anyagnak használják.
A nyáron ilyenből csináltam a teraszomat. Vágáskor nem kenődött a az anyag , szerintem jól forgácsolható.
Ha minden igaz valahol még lennie kell pár darab nyesedéknek.
Ha kell kipróbálásra belőle , akkor tudok küldeni.

000000000

Valaki, tudna e segíteni Renault Kangoo elektronikában?

Az elektromos hűtőventillátor, hol nem kapcsol be, amikor kellene. Van, amikor úgy marad bekapcsolva. Amíg bírja az aksi.  
Nem tudom lekövetni a vezetékek útját. Mi, hol játszik. Tudja valaki esetleg, hol találhatók a kapcsolódó alkatrészek?
Esetleg, elektromos kapcsolási rajz, fel lelhető valahol hozzá?
Órák óta, szenvedek vele, eredménytelenül.
Köszönöm, ha segítesz!  

s2k5ycubj

Konkrétumot nem tudok,de a hűtőn keress hőkapcsoló szenzort és még elő szokott fordulni a hengerfej közelében is,de az általában csak 110C°-os forrás érzékelő. Ha nem változtatja a fordulatszámát a ventilátor csak akkor keresd a hűtőn. Ha megvan szereld ki óvatosan és egy kis lábosban vizet melegítve ki tudod próbálni. Ha három vezetékes akkor dupla a kapcsoló két hőfokkal.

000000000

A hűtőn nincs érzékelő.  
A hengerfejen van 3-4. de egyik vezetékén se tudok összeköttetést mérni a ventivel. Valószínűleg, lehet közben relé is. De, a sok közül nem tudom melyik.  

Köszi a segítést.