Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sasi

Az MSZ EN ISO 14584:2011 „Belső hatkaréjos, lencsefejű csavar (ISO 14584:2011)
ICS:21.060.10 Csavarok, fejes csavarok, tőcsavarok” című szabvány adja meg a pontos adatokat.

Este tudok majd segíteni.  

000000000

Szia,

A honlapodon olvashato plazmavagoval kapcsolatban irok. Az x vezetek megoldasat nagyon otletesnek tartom, hajtas szempontbol. En is valami hasonlot szeretnek epiteni. Azt szeretnem kerdezni, hogy hogy valt be ez a konstukcio, pontossag, es lettartam szampontbol egyarant. Nem a megvezetes, hanem a hajtas szempontjabol erdekel. A vegtelenitett szij ugye mint egy "lanctalp" mozgatja a hidat. Alul csak 2 gorgo van vagy vannak kozte is? mekkora a tavolsag a 2 szelso kozott?

Elore is koszi az infot

Udv

Szalai György

Én is szívesen elolvasnám, ha van rá lehetőség.
És esetleg más fontos, gépépítéssel, tervezéssel kapcsolatos szabványokat, irányelveket, főleg a biztonságtechnika területéről.

Szedlay Pál

Köszönöm: Az általad ajánlottak mind fizetősek, szerinted melyiket vegyem meg ezek közül?

sasi

A #15377 hozzászólásomban elhamarkodtam a választ, az ott említett szabvány a belő kulcsnyílás részleteivel nem foglalkozik.
Neked az „MSZ EN ISO 10664:2005, Csavarok belső hatkaréjos kulcsnyílása (ISO 10664:2005) ICS:21.060.10 Csavarok, fejes csavarok, tőcsavarok” szabványra van szükséged.

Írtam levelet.

Szedlay Pál

Köszönöm, megkaptam.[#law][#worship]

sasi

Gyuri!  
Írtam levelet!

Rabb Ferenc

sasi

Bingo!  Az MSZ EN csak annyiban különbözik a linkelttől, hogy az első oldalt lecserélték magyarra, a többi maradt változatlanul, és angolul...

2dbfy8y

Sziasztok!
Ki találkozott már ilyen problémával:
Mi lehet az oka?
Egy regisztráló plotter vázáról lenne szó, meghajtása, vékony kötél, vagy fonal!
A jelenség az lenne, az x tengelyt kinullázom, pozitív értékben eljárok, beírom neki x0, szépen visszaáll! De viszont ha negatív irányba teszem ugyanezt, nem áll vissza nullára, újra eljátszom pozitív irányba, megint visszaáll szépen, vagyis biztos hogy nem lépésvesztés van! De szerintem holtjáték miatt se lehetne ez a jelenség! Van valakinek valami, jó ötlete, hogy mi lehet a bibi?

sasi

Alul csak két görgő van, melyek távolsága 200 mm körüli. Úgy tudom bevált, erről ©rékalaca tudna többet mondani, Ő áll kapcsolatban a gép üzemeltetőjével.

http://sasovits.hu/cnc/vegyes/plazma_hajt.jpg" border=0>

xfg6v697j

Ha egyik irányba rugó feszíti a huzalt,akkor esetleg szorosan jár a linsinen,vagy befeszül,és enged a rugó.

Szalai György

Hálás köszönet érte.

fektiforg

Aki tud segítsen: 1 mm -es alu lemezt lézerrel lehet vágni ?