Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

keri

Na utána kerestem a kódok alapján milyen kések vannak benne. Szerintem ne vedd meg. A furatkést leszámítva nem kezdő készletbe való befogók.

000000000

Tudja valaki, hol lehet kikapcsolni az Outlook Express –ben az automatikus tömörítést?
Minden tömörítéskor vesznek el leveleim:((

vjanos

Köszi!

HSS és forrasztott van nekem is jópár, de ugye mindig motoszkál a kisördög.... :)

keri

Jó is vele dolgozni, és a mi szintünkön nem is kell semmi márkás meg drága cucc ehhez.

Én amúgy a Gyáli piacon vettem, 10db lapkával együtt egy balost azzal ki is vagyok elégítve. Kár hogy az unimaxon csak ilyen készletekben lehet venni. Egy lapkás furatkés még rámférne.

vjanos

Ezt a gyáli piacot már annyiszor hallottam emlegetni... egyszer el kellene már menjek... :S

s2k5ycubj

Azért ezt átgondolnám a helyedbe,ha kis géped van és sok minden szeretnél készíteni vele.Az 1. késsel nagyon jól lehet átmérőzni,főleg ha sokat kell levenni,2,3 az tiszta,de ezekhez kell a legnagyobb gépmerevség és forgácsolóerő.4eggyértelmű,sorjázni kell. 5 ha ez furatkés akkor nagy hasznát veszed átmenő furatban. 6 olyan mint az1 csak oldalazni lehet vele,például síktárcsában különböző alkatrészeket. És a furatkés is jó lehet. Persze ezek sokkal kisebb problémák,ha nem kis hobbi gépe van az embernek és nagy álmai,meg munkadarabjai.

keri

Jó hely. Van pár túlárazott dolog, de néha kincsekre lehet lelni.
https://maps.google.hu/maps?q=gy%C3%A1li+piac&ie=UTF8&ll=47.372554,19.214423&spn=0.003735,0.010568&oe=utf-8&client=firefox-a&hq=gy%C3%A1li+piac&hnear=Budapest&t=h&z=17" TARGET=_fnew>Itt a bejárata, jobbra hátul a sarokban meg találod a gépalkatrészes kolóniát.
Ja és csak vasárnap van ez. :( és vigyázz a parkolással mert a közteresek genyók és még a közeli utcákban is büntetnek.

keri

Nem vitatom amit mondasz, de kicsi gépen, kis munkadarabnál, túl sok holttere van ezeknek a késeknek, és mivel macerás cserélni, ha nem muszáj, nem fogsz 1db alkatrész gyártásánál cserélgetni....legalább is én nem teszem :)

h3wc53s

Sziasztok!
Tudna valaki olyan marószerszámot ajánlani, kizárólag simító fogásra, ami plexinél, függőleges fogásnál, olyan 6cm mélységben biztosan szép felületet ad?

kfhhyweby

Bár én nem próbáltam,de sir-nyeteg Fehérváron árult egyélűeket,és dícsérték őket.

4um5b65d

Olajban úsztasd a forgácsolás helyét, akkor nem mattul be.

may47wb

Üdv!
Pc-t cseréltem a cnc-n. Az új Pc-vel nem egészen úgy működik a cnc ahogy kellene.  
Megy minden jól, de a step jel időnként megakad nagyon kicsi időre és a léptecs ellépi magát.
A bios-ba a parallel port mode-nál mit állítsak be? Alapból a printer van beállítva.  
A másik pc-nél nem volt ilyen választási lehetőség.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/K%e9pek/100_9769_resize.JPG" border=0>

s5f8tmfv3

Szerintem az EPP1.9 vagy SPP jó kellene hogy legyen.

xfg6v697j

Idézet a mach3 tpőikból

" © Rinaldo 2012. máj. 28. 13:13 | Válasz | #7977  

EPP-t válaszd, az alaplap biosában kel beállítani.  

Válasz 'Arany János' üzenetére (#7976)  
"  

may47wb

Köszi a válaszokat!  
Átállítottam, de a hiba ugyanaz.
Az inpulzusfrekvencia hat másodpercenként visszaesik 300-400Hz-t.
Mi lehet az oka?