Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s73tgf9vg

Lehet persze, bár lézer teljesítménytől függ. Ha lézervágókhoz viszed akkor gond nélkül megcsinálják.

fektiforg

Köszi!!  Már megkérdeztem gugli barátomat is.

2dbfy8y

Köszi a segítséget, ennek majd utána nézek!
Ilyenre nem is gondoltam, pedig ez magyarázat lehet az indulásnál néha fellépő ugrásra is!

Arany János

Sziasztok!
Sikerült "beszereznem" egy Sistem Progressive Potection nevű kéretlen "védelmezőt".
Fizetni nem szeretnék neki, ezért megpróbálnék megszabadulni tőle!
A gépben van még egy vincseszter, amin az Ubuntu van, megtaláltam a vindózos mappáját ennek az "áldásnak". A fordító szerint segíthet ha kidobom az exe-t és az ico-t.
Találkozott már valaki ezzel az "áldással"?
Tényleg elég lehet ha kidobom a fentieket?

s5f8tmfv3

Szerencsére még nem. http://malwaretips.com/Thread-How-to-remove-System-Progressive-Protection-virus" TARGET=_fnew>Elég macerás az eltávolítása. Az .exe és .ico törlése biztosan nem elég.

Arany János

Köszönöm!
Ezt még tegnap éjjel letöltöttem és kiírtam CD-re, de futtatni nem engedte ez a ...!
Megpróbálom úgy is ahogyan itt írták!
(ha jól értem a fordítást)

000000000

A #15343 írt Kangoo elektromos hűtőventillátor hibát sikerült megoldani.  
Nem kevés időm ment rá.  
De, az alább írt fórumtársak segítsége nélkül, nem sikerült volna.  
Hálás köszönetem a hatékony segítségért.

© lari  
© T.Atti  
© vasas    
© Áts László  
© Bodnár Miklós

A hibás alkatrész, 1 relé volt. Ami, ahogy Áts László írta elképesztő helyen van.  
Véletlen se a műszerfal alatt, ahol a többi 6-8 db. és, a biztosíték tábla van.  
Maga, ez a tény is nagyon nehezítette a megoldást.  
De, sokat tanultam a hibakeresés, javítás közben. A fóromon és magánban olyan információkat kaptam, aminek hiánya, máskor is probléma volt. De, a későbbiekben is tudom hasznosítani.  
Azt kell, hogy mondjam, utólag, jobb, hogy nekiláttam, mintha szervizre bíztam volna.  
Pedig, közben voltak megingásaim:))  

adamant

Hello!  
egy kis infóra lenne szükségem van egy FT245 kis mütyürömhttp://www.bravekit.com/image/cache/data/FTDI/UM245R/UM245R_pins-500x500.jpg" TARGET=_fnew> FT245Rés olyan kérdésem lenne vele kapcsolatban hogy melyik lábat melyikkel kellene össze kötni egy LPT portal (USB to LPT szeretnék csinálni belőle)? esetleg egy rajzot tudna valaki csinálni nekem?

000000000

[#wow1]Türelmes vagy!!
És miként állapítottad meg a relé hibályát???Hol találtad meg?[#wow1]

000000000

3vv2btrhv

Yutub videot szeretnék letölteni Windows XP 32 bites gépen . amit találtam azt nem lehet feltelepiteni .
Segitsetek nekem letöltö szoftver kéne !!

000000000

Annyi ilyen progi van, mint égen a csillag. Én az Orbit Downloader-t használom.

000000000

D.Laci