Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Most jöttem be.
A gombát megtaláltam. De az nem hibás. Vezetékek összezárására nem történik semmi.  
A ventillátort is néztem, az hibátlan.  
Próbáltam ellenőrizni a reléket de, Vannak IC vel kombináltak is. Azokkal nem mentem semmire. Nem tudtam megállapítani, melyik relé tartozhat hozzá.  

000000000

Miből gondolod a kompjuter hibát? Van valami, ez irányú tapasztalatod?
Gondolod, lehet beleszólása a venti működésébe?  
A venti megy a motor leállítása után is ha meleg a motor. A kulcs kivételekor se ál le.  

hduf42fua

Üdv !
A hűttőventillátor kapcsolása összefügg a termosztát működésével.Viszont a Renault autók
hűttőrendszere szeret lelevegősödni ,főleg igy
ősz folyamán amikor reggel bekapcsoljuk a fűtést. Én először javasolnám a rendszer légtelenítését. Aztán meg kéne győződni arról ,hogy rendesen működik-e a termosztát.
( helyes működésre utal ,ha a bemelegedési szakaszban a hűttő belső része meleg és
utánna a fokozatosan a hűttő alja is bemelegszik és amikor az egész üzemmeleg csak akkorszabad a hűttőventillátornak ki-be kapcsolnia. ha a kulcsot kiveszed még mehet ,ha meleget érzékel.Remélem segítettem .Ha továbbra isfentáll a dolog akkor holnap hívjál fel ,mert
van Renault-os szerelőm.

hduf42fua

Bocsánat elíram: nem a hűtő belső része , hanem a hűttő felső része !!!

000000000

4 Renaultom,is van R19 től a Master-ig és ami számítógépes (3db ami 2001 felettiek) az már mind csinálta ezt.Így inkább már vettem hibakód olvasó /törlőt,és soka más tipusnál is csinálja ezt pl:P0119,általában egy törlés elegendő,mert sok diagnosztika hibánál előjön ez a hőmérő hiba gond,ami csak látszat,és törlés után elmúlik.

000000000

Szia Miklós! Köszönöm a lehetőséget!  
Nem az a baj, hogy nem működik a hűtőrendszer. Hanem, amikor leállítom a kocsit, bekapcsolva marad a ventilátor, amíg le nem merül az aku.  De, ez se mindig. Van, amikor normálisan leáll egy idő után. Most utóbb nem kapcsolt be, leállításkor. Pedig, érezhetően, nagyon meleg volt a motortér.
Menet közben, normális tartományba van a hőmérsékletmutató. Ezért, azt nemtudom, menetközben mi történik.    

000000000

Köszi! Így már értem a következtetést. Akkor kénytelen leszek szervizhez fordulni.  

Olyat nem próbáltál, hogy lehúzod a kompjuter csatlakozót, majd várakozás után vissza. Így, nem törlődik a hibakód?  

000000000

Nem fontos, a szervíz,bár a legjobb megoldás, mert nem hozzá értő szaki csak felesleges pénzkidobás;(
Nálunk a szervíz 2500ft ot kért egy olvasás/törlésért.Nem is ez a gond,hanem mikor reggel az ovi előtt szivatott,,,stb,,,azért vettem meg magamnak.
Sajnos a Renault,nem töröl hibát,bármit csinálsz vele,csak a kis alapból múló hibákat,de ECU adatot semmi áron nem...Még egy egyszerü trafó csere után is töröltetni kell,hiába tudja már hogy működik az új.

000000000

xfg6v697j

Képmanipulálására keresek egy egyszerű progit.
Csak annyit kellene tudnija,hogy PL:négyszögletű képet trapézra lehessen húzni,vagy hullámosítani lehessen esetleg asszimetrikusan is.Vagy egy tetszőleges vonallal körölrajzolt területre kinyújtani,de úgy,hogy közben a mintája a képnek eltorzuljon.

Decaza

Sziasztok! tud valaki segíteni DYNAMIC DM60R60R4 vezérlőre akadtam.  valami leírást, vagy hogy lehet kipróbálni a lehető legkevesebb befektetéssel. Előre is Köszönet

4um5b65d

Photofiltre az alapprogram.
Aztán beírod a gugliba, hogy photofiltre plugin vagy pluginok és végignézed a kínálatot.  
Ha megtalálod a megfelelő beépülő modult akkor bemásolod a photofiltre könyvtárba és máris tudja a grafikai program a kérdéses dolgokat.
Fogsz találni olyat ami neked kell, mert qrva sok plugint gyártottak ehhez a programhoz.

xfg6v697j

Kösz kipróbáltam.
Tényleg sokminden van hozzá.

Szedlay Pál

"ttap" típusú csavar üregelő szerszámát kéne méretezzem. Ha valaki tudja ennek a típusnak a pontos tervezési méreteit, kérem ossza meg velem.

Szalai György

http://www.ttapdrive.com/fileadmin/files/ttap_brochure_gb.pdf" TARGET=_fnew>Ja. . . Hogy ez. . .
A hexalobular DIN EN ISO 14584 ?