Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Filmkonvertálásban kérnék segítséget.
AVI-ból DVD-re.
Tudom,hogy számtalan ilyen progi van de én eddig mindíg olyant fogtam ki,ami az átkonvertált filmre feliratozza a web vímét a fejlesztőknek.
Tud valaki egy normálisat,ami nem irkál a képernyőre a kész DVD formátumon?

000000000

Szerintem a Néró alapból átkonvertálja.

xfg6v697j

Nem áll szándékomban ilyan nagy program felrakása.
Csak a helyet foglalná.
Valami kis progira gondoltam,ami csak konverter.
Most két filmhez kellene,de aztán valószínűleg soha többet.

000000000

Sziasztok!

Az a problémám, hogy plexi gravírozás közben a forgács beleragad a mélyedésekbe.Segítséget kérnék , hogy mit rontok el próbáltam hűteni (vízzel locsoltam), variáltam az előtolással és a fogásmélységgel.Segítséget előre is köszönöm.

Üdv.:Bartos

000000000

Próbáld meg alkohollal vagy ha nem gond a büdös akkor denaturált szeszel locsolni.Legközelebb polikarbonátot vegyél szerintem egy árban vannak és azt hűteni sem kell és kopott,nem éles szerszámmal is tökéletesen faraghatod.

000000000

Szia!

Köszönöm a gyors választ, megpróbálom mindkettőt.
A plexit nem vettem hanem hozták, hogy ebből dolgozzam.
Még egyszer köszi [#worship]

000000000

A Win7 is tud alapból DVD-t csinálni aviból.

xfg6v697j

Megoldottam WINAVI-val.

000000000

Annó katonakoromban különféle figurákat vágtunk lombfürésszel plexiből főleg halakat "öreg cápák" amiket csak öregkatonáknak volt jogosultságuk viselni,na de nem ez a lényeg hanem szappanosvízzzel kenegettük ami tökéletesen bevált egyrészt hűtés valamint kenést adott a vágáshoz.Nélküle beleragadt a lombfűrészlap pár húzás után.Ha nincs átfúrva a plexi akkor az elárasztásos módot is lehet alkalmazni amikor az ábrát körben gyurmával körbehúzzuk olyan kis 1 cm-es falat képezünk és ezt öntjük fel a folyadékkal feltéve ha vízszintes.Üveg fúrásánál is alkalmazható, az lenolajjal hűtve.

000000000

A WINAVI nagyon jó progi, talán a leggyorsabb, viszont van olyan lejátszó amin akadnak a vele készített DVD-k. A fejezethatároknál megáll a lejátszás és szaggatva, képkockánként megy tovább.

000000000

Szia!

Köszönöm a szappanos vizet is ki fogom próbálni.

svejk

Off téma!
Biztos van köztünk zoológus ismeretekkel rendelkező emberke.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/Milyen%20%e1llat/" TARGET=_fnew>Mi a neve ennek az állatnak?

(mi mókánynak neveztük el a mókus és a patkány alapján :) )

zoli0302

Szerintem egy erdei pele

nvnshmpmn

Szerintem is egy pelével állunk szemben.

svejk

Köszönöm, a mérete alapján inkább http://hu.wikipedia.org/wiki/Mogyor%C3%B3s_pele" TARGET=_fnew>mogyorós pelevolt.
Sosem láttam még ilyet, pedig kiderült egész Európában honos.