Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Én az http://inkscape.org/index.php?lang=en" TARGET=_fnew>InkScape-t használom vektorizálásra sokkal gyorsabb és profibb, mint a Vector Magic.

bznc93pf5

bznc93pf5

köszi.

nem nézni akartam hanem megnyitni és átkonvertálni stl-re

Jozs

Köszi, ez eszembe sem jutott, pedig fent is van a gépemen.

Jozs

Köszi Neked is, feltelepítettem, jó kis proginak látszik, és aki már rászánta az időt és kitapasztalta bizonyára gyorsan és profin meg tudja vele csinálni amit szeretne. Nekem egyelőre nem sikerült, de vannak biztató jelek :-)

adamant

Hellóztok!

Olyan infóval fordulok hozzátok hogy elkeztem egy CNC gépet össze rakni és eljutottam ahhoz a részhez kellenek orsók csak azt nem tudom milyen.
Trapéz orsóban gondolkodom mert barátságosabb az ára vagy az felejtős?
tudtok dobni pár linket ahól baráti áron betudom szerezni?

zoli0302

Szia !
Akár a vaterán is találsz, de irányárnak megteszi az ottani felhozatal ...

xfg6v697j

Trapézorsó ügyben talán Sz.józsef forumtársunkat kerezsd meg.Ő kompletten kínál kottyanásmentesre állítható anyával és csapágy+gypágyházzal végmegmunkálva az orsó.http://casyjozsi.atw.hu/elado.html" TARGET=_fnew>Erről van szó

adamant

Igen azokat nézegettem de az sajna nem jó nekem://

xfg6v697j

Nem tudom feltelepíteni a pc-re a winfost.
Már egy ideje néha lefagyottés a talin is csak nyolvadikra állt fel a gép,de aztán egész nap elvezérelte a gépet,de ma mokor nem indult el,úgy döntöttem,hogy újra rakom a winfost.
Már több mont két órája azt írja,hogy 34 perc van vissza.
A jobb alsó sarokban a kis futó kockácskák néhány másodpervenkén ugranak,néha csak fél percenként,tehát megy a gép,csak piszok lassan.
Valami ötlet?
Találkozott már valaki ilyesmivel?
Azt hiszem kuka lessz a vége.
Már számtalanszor telepítettem XP-t,de még ilyen nem volt.

s5f8tmfv3

Első blikkre az optikai meghajtó nem tud olvasni rendesen, karcos a lemez, vagy még inkább poros vagy fáradt az optika. Próbáld meg kitakarítani.

xfg6v697j

De az elején gyorsan ment.

xfg6v697j

Kivettem belőle a lemezt,és megnéztem nem találtam rajta olyan sérülést,ami gondot okozhatna,és hijába vettem ki a lemezt telepítés közben,a win  nem kijabált,hogy hol a lemez,pedig azonnal reagálnia kellet volna.

kfhhyweby

Én nemrég telepítettem volna újra egy ismerősét,teszteltem előtte,nem-e hardver gond van,tesztekkel semmi,hőfokot nem néztem,de nálam is lefagyott a gép.Oldala le,a hűtőbordákon kb 1-2 mm vastag trutyi,sűrítettlevegővel kifújattam,alaplap lecsupaszít,utána visszapakoltam.Azóta is megy neki

xfg6v697j

Újra indítottam,igy már kereste a lemezt,és bár ismét piszok nehezen ment 34 percnél,de átlendült rajta.
Remélem,hogy most már végigmegy.