Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

xfg6v697j

Egyébkén,úgy rémlik,mintha le lehetne valami módon kérdezni a proci hőmérsékletét,csak még sose csináltam.

xfg6v697j

Nem jött össze.
A winfos javító telepítésével próbálkoztam,le is futott némi noszogatásra,de amikor indítom a gépet,csak addig jut el,hogy halványkék képernyő,a filerendszer vizsgálata,ezek után egy fekete képernyő amin csak az egérnyil van,majd lefagyás.  
Holnap megpróbálom formázni a lemezt,és utána telepíteni.

kfhhyweby

le lehet,meg biosban is látod elvileg
de egyszerűbb levenni az oldalát,megnézni a trutyit

Varga László

Tiszteletem!
Tudna nekem valaki segíteni ?
Mechanikus másoló marógépet kellene készítenem ,puskatushoz.Valaki egyszer linkelt be valamit a(You Tube)-ról azt szeretném megtalálni.Segítséget előre is köszönöm!
Varga László

Szedlay Pál

Ezt készítettem cnc gépemmel topik #9162

sasi

http://www.windowsmix.com/load/egyeb_letoltesek/everest_ultimate_edition_5_30/6-1-0-109" TARGET=_fnew>Az Everest nevű program mindent elkotyog a gépedről, még a proci magjának a hőmérsékletét is. A szoftvereket is elemzi, többek között a termékkulcsokat is listázza.

bicme92us

Nem tudom mennyire vagy gyakorlatias. Nézd meg az alaplapot, tápegységet, púpos kondi szokott ilyen problémát okozni. Tápellátás.
Előfordulhat még a RAM alattomos hibája, cserével, vagy ha több van a gépben, kizárásos alapon.
Vagy ha változtattál a gépen hardvert, szoftvert, emlékezz vissza, az is szokott ilyen problémát okozni.
Vedd le a gép oldalát és nyomorgasd meg a gépet szó szerint, a ram-ot monitorvezérlőt kábeleket, többnyire indul. Az alaplapon van egy 3 voltos elem ha lemerül, némelyik alaplapnál akár 2,8 v-ra szintén hibás a működés akár el se indul.

bicme92us

Cseréld a vinyó kábelt.

Varga László

Köszönöm mindenkinek a segítséget! Ezt kerestem.
Varga László

VighLajos

Laci!
Csináld meg két példányban, az egyiket átveszem/megveszem.

VighLajos

Kristály Árpád

[#circling][#eljen][#eljen][#eljen][#worship][#worship][#worship]

xfg6v697j

Ma leformáztam,és  
úgy telepítettem fel,és eddig jónak tűnik.