Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sasi

Lasienek, s #15168-hoz szántam az előző hozzászólásomat, csak kicsit béna voltam.
[#szomoru1]

mxjj54gxi

Sajnos nem ismertem az összetételét, de valóban ezt használtuk a szervizben a nyomigák behúzógörgőjéhez, és a Grafikában vettük, a Fiastyúk utcában.
Az összetételért köszönet Palinak.
A másik oldalt is érdemes azonban megnézni, a szeparátorpadot.
Ez vagy gumi, de legtöbbször parafa lapocska.
Azt kompletten cserélni érdemes, 2mm vastag lapból vágtuk ki a pótlást. A lapot tekercsben a Baross utcai parafaboltban kapni Pesten.Kétoldalas fóliaragasztóval mehet a helyére.
A csiszolópapírnak van egy nagy veszélye: ha csak egyetlen kőszemcse kerül be a drumhoz, akkor annak annyi, onnantól az már mindig foltokat fog hagyni a nyomaton, szóval azt nem ajánlanám.  
A görgőt ki lehet venni, és kint meg lehet csiszolni, de ne a nyomigában, mert többet árthat, mint használ.

bznc93pf5

van egy telepítő programom ISO fájl-ban, sikerült telepíteni, avval semmi gond, viszont szeretném ha ugyanolyan egyszerűen lehetne legközelebb telepíteni mint más programokat, van-e lehetőség arra hogy át lehessen alakítani vagy konvertálni ezt az ISO -fájlt?

bznc93pf5

ezt a kérdést sikerült megoldanom

s73tgf9vg

Üdv emberek!
Most épp az érdekel, hogy kb mekkora erővel lehet elszakítani egy 10mm széles fogasszíjat?
HTD 8M   Optibelt Omega-HP
Pl egy ilyennel ki lehetne váltani a bicikli láncát? Csak az ereje érdekel, a megvalósíthatósága nem.

s73tgf9vg

Ez több mint amit remélni mertem, nagyon köszönöm!!

ywathzay

A minap valaki feltett egy táblázatot, amin fel volt tüntetve több típusú, valamint átmérőjű menet, és a menetátmérőkből mutatja a menet "méretét-fajtáját". Hol találom meg?

VighLajos

3kvyw653f

Sziasztok!!!petrencét keresem,elveszett a száma,hogy tudnám elérni?segitsetek,előre is köszönöm!!30 23 48 138

000000000

Valaki tudna segíteni Szasza43 telefonszáma, kellene?

svejk

Talán az én linkemre gondolsz.
Eszterga topic #22568.

robokacsa

egy kis szakmai segítséget szeretnék kérni.
ha feszítve szeretném a golyósorsót rögzíteni a gépen, mondjuk 2 méteres távon mi az az átmérő, amivel lengésmentesen megoldható lenne az orsó kifeszítése?
inkább vastagabb, vagy inkább vékonyabb orsóra van szükség????

robokacsa

express card -ról pcmcia átalakító kártyába, pcmcia ról párhuzamos portot beledugva, a mach 3 fog működni normálisan????
vagy inkább ruházzak be usb-s vezérlőre?
vagy régebbi típusú laptopra :)

3kvyw653f