Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Szia aszbolit
Igen közel volt a két kábel !!!
Jó messzire elvitem és azota nem tapasztalom a hibát !! Nagyon köszönöm !
Tibor

000000000

Örülök, hogy tudtam zöldfülüként segíteni! :)

000000000

sziasztok!olyan gondom lenne h most állt össze az elsö gépem és a marómotorom alapvetöen ford.szám szabályzós de nekem még nem sikerült megoldást találnom ,h hogyan lehetne a programon keresztül is(mach3)ford.számot szabályoznom.elöször is a bekötéssel kellene variálnom szerintem.profi1 vezérlön keresztül megy a motor.hogyan kellene bekötnöm ahhoz h a programban is tudjam állítani a ford.számot?

000000000

Aki tudja írja már le legyen szíves, hogy milyen a gépén a maximális előtolás és milyen típusú a menetes szár a gépen!

e7c897sd8

M12 átmérő normál menet és a maximális előtolás 300-320 mm / perc, de munkában ennek a harmada maximum.

mutz8958e

T. Kollegák!

A vezérlőmben elszállt az alábbi IC

L292 motorvezérlő.

Honlap:http://www2.toulouse.iufm.fr/iufm/Documentation/Perche/L292.pdf

Kérdésem:
1. Tud valaki beszerzési forrást?
2. Mekkora esély van arra, hogy egyéb nem romlott el...? /Látszólag ép minden. Az IC-k gyárilag foglalatban lettek elhelyezve.../

Üdv, ebalint.

http://www2.toulouse.iufm.fr/iufm/Documentation/Perche/L292.pdf" TARGET=_fnew>L292 doku

000000000

Akkor jó. Nálam is M12 menetes szár van. Max 300mm/perc. Feljebb lehetne még csavarni a mach 3 motor tuningnál a sebességet, de nem akarom.

Plexivel dolgozol?

4mjnxdwuu

Régi gép M10-es szár 450 mm/p gyorsítva, profi 1-el, gyorsjárat.
új gép 10mm-es emelkedés 2000mm/p indítás 17000mm/p gyorsítva, H1-hez hasonló vezérléssel.

000000000

Hello Trapista!

Gratulálok a szuper rendszeredhez, ez szinte
hihetetlen!
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy az
1700 1/min -nel forgó step motorod ekkor
hány %-át adja le a névleges nyomatékának?

Üdv. Tibor45

dg8n4i8x

Sziasztok!

Régi gép NDK motor, 6-os normálmenetes orsó 500mm/p munkában 300mm/p
Új gép 14-es kétbekezdéses trapézmenetes orsó menetemelkedés 6mm max 1200mm/p gyorsítással!

Üdv!
Balu

3ztiz2p39

Helló!
Léptetőmotorral 4mm-es trapéz 960mm/perc,
szervoval 4800mm/perc. Ezeket az értékeket maximális gyorsításnál is tudja.
Tibor45-nek igaza van léptetővel nem érdemes feljebb menni ,még ha lehet is kis értékű gyorsulással mert megnő a lépésvesztés esélye

000000000

Köszi!
Nehogy félreértsétek, nem vagyok elégedetlen a gépem sebességével. Mivel "automata", had reszeljen egész nap akár. Csak nézegettem maró katalógusokat, aztán próbáltam átültetni a számértékeket a gépemre. Érdekes eredmények születtek... :D

000000000

Köszi!
Nehogy félreértsétek, nem vagyok elégedetlen a gépem sebességével. Mivel "automata", had reszeljen egész nap akár. Csak nézegettem maró katalógusokat, aztán próbáltam átültetni a számértékeket a gépemre. Érdekes eredmények születtek... :D

000000000

Köszi!

000000000

Köszi!