Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Az kimaradt előző  írásomból, hogy ezek hobbi árért hobbi szintet takarnak (az "ipariak" ne itt kersgéljenek)![#circling]
Valószínüleg ezzel mindenki (itt) tisztában van!

000000000

a sebesség fontos , föleg ha 3d marásokat csinál az ember, most 1 méteres anyagokon marok 3d-ben
és igy is orákig tart mire egyel végez, nem beszélve hogy 3 -szor kell rajt végigmenni
gondolom azért mindenki vigyáz a gépére, nem olcso játékok ezek

000000000

lenne egy sürgös problémám
a mach 2 -vel van egy kis bibi,  amikor  mar va gép   pl  ki  van adva hogy menjen el  x1000  -ig
nem megy végig teljesen hanem a végén már elkezdi a következö parancsot ahol y elmozdulás van , és ilyen ives pályákat ir le ,
ez valami optimizácio, ki lehet ezt kapcsolni?

000000000

Kapcsold be az Exact Stop opciót a Config/State... menünél!

000000000

köszi
aki 3d-t mar az kapcsolja be, mert Z irányba frankon bele mar a mintába

Robika37

Üdv az Uraknak !
OFF. Segítségeteket kérném! A kisfiam játékautójából kiszállott az a bizonyos mágikus füst. Ebből következik a gyerek jajgat az asszony ösztökél énmeg kicsit ideges volnék. A kocsi ócska kinai Rc kocsi és ha jól okoskodok két IC főt meg benne . Irás rajtuk L 9110 H LX 349; 9120 350. Nyolc lába van (mármint az ic-nek) és ennek a két Ic-nek kellene a kocsit előre-hátra és jobbra-ballra mozgatni. Kérnék az alkatrészekről bármi infot mert én a neten nem találtam (biztos béna vaok hozzá)
Előre is köszi!    Robika
Bocs a hosszért

000000000

Van egy műanyag, aminek angolul a neve: DELRIN. Ennek mi a magyar megfelelője?

3vv2btrhv

Szia azbolit
Derlin : teflon üvegszállal töltve !
Nincs magyar megfelelöje !
Tibor

000000000

Ennek tudsz beszerzési forrását?

E-mailben adtam választ a kérdésedre. Még nem reagáltál. Közben vannak fejlemények. Meg azt gondolom, hogy hasznos lenne, ha mondjuk telefonszámot cserélnénk, vagy tartanánk a kapcsolatot.

000000000

Helló Skacok!!!!Kérdésem hogy a rinó3d-ben megszerkesztett 3d alkatrészt hogy lehet az artcam(-ba átvini ,hogy ki is tudjam  marni!!!!!
Ti biztos tudjátok ! Ha tudtok segiteni kérlek tegyétek meg!!
Köszönet :S.I[#law]

bmejdz9nu

Most éppen betüket (egyvonalast, 0.8-as maróval...) szeretnék gravírozni előlapra... nem is godoltam hogy ez ekkora probléma...
Nem Mach-al hogy lehet...  
A betüknek "vonalból" kellene lenni a Corelban...
vagy van valami progi ami hpgl-t csinál... vagy...  
Van valami megoldás erre?

dg8n4i8x

Szia Péter!

Corelből ki tudod menteni dxf-be és azt már be tudod importálni a mach-ba!

bmejdz9nu

Nincs Mach. Nincs dxf import...
De talán nem is lesz 1 vonalas...
Olyat akarok, hogy van egy pl. O betű és azon csak egyszer megy körbe a maró...
Ha 0.8-as akkor a 0.8-as marású lesz... a kör..  

000000000

Ez már nem egyszer volt téma. Nézdd át a fórumot (sajnos a topic címére már nem emlékszem), a lényeg, hogy coreller is megoldható valahogyan, de léteznek egyvonalas fontok is direkt erre a célra!

bmejdz9nu

Ez amit nem találok egyvonalas fontokat a Corlel-hez, ez lenne a legjobb ha létezik ilyen.

A fórumban keresést meg szerintem meg kellene oldani...  
Annyi az adat, hogy ... Igy minden 15x lesz minden előbb vagy utóbb...  

Most pl. az alu eloxáláshoz találtam jó dolgokat a gömbfej bekezdésben...

Egy olyan tárhely 6GB-al mint az enyém 30USD/év... A többféle fórum programm is jár hozzá..
Én a tárhelyet mindíg itt vadászom:
http://www.findmyhosting.com/" TARGET=_fnew>findmyhosting.com
Magyar *.hu domain neveket is (általában) el fogadnak a serverek.
Csak a DNS számot kell átírányítani...

A *.com meg a többi nemzetköi nevet lefoglalni és tárhelyet venni ... összepasszitani ...fél óra ... és uplodad... working...

http://www.nameadmin.com/" TARGET=_fnew>www.nameadmin.com - domainfoglalás - 7-8 USD/év