Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

KoLa

Ezek menetmángorló szerszámok betétei!Láttam a Discovery-n, kettő van egymással szemben,szöget bezáró pályán mozognak, közzéteszed a köracélt a két félnek , a présgép lenyomja az egyik felét ami viszi magával forgatva, a leendő csavart, a végén túlmegy és a csavar leesik,kezdődik elölről!

c2nsu773m

Tudna nekem segíteni valaki!
A laptpom minden este 3.00-kor automatikusan bekapcsol!
Hol lehet ezt a hülye szokását állítani?

4um5b65d

Csak hasonlók, de nem azok.
A mángorló hasábokon nincs menetbekezdés és nem menet típust írnak rá, hanem menetemelkedést.

Ezek Rems csőmenetvágó gépnek a hasábkései.
Ehhez hasonló primitív "pittler" fejekbe.

http://www.rems.de/maint_img/R770004-Detail_a060604e-2443-48f4-95f2-5b0e24976516.png" border=0>

4um5b65d

ggdr57dg

A Windows Update alap beállítása minden nap 3:00...
Ha engeded neki, hogy bekapcsolja a gépet (mert mondjuk csak altatod, nem kikapcsolod) akkor ez lehetséges ok. Ha kikapcsolod, és akkor is "felkel" hajnalban, lehet BIOS, de az ethernetet én kihúznám, ha drótos a kapcsolatod és nincs routered. Van ugyanis a WOL (wake on lan) amivel a hálózat felől lehet életre kelteni.

xfg6v697j

Egy H1-es vezérlő élesztésével próbálkozom.
létszólag minden jó,de a motorok csak oda vissza összevissza ugréndoznak mindhérom tengelyen.
Hat vezetéket kell bekötni,és mindhérom tengelyen mind a négy kombinációt kipróbáltam ,majd egy mésik motorral is,de az eredmény ugyan az.
Kombinéciók:
1-GND-2-3-GND-4
2-GND-1-3-GND-4
1-GND-2-4-GND-3
2-GND-1-4-GND-3

A zavar kizárnám,mert ugyanezzel az lpt kábellem megy a gépem hibátlanul.
a tépvezetékek érnyékoltak,és a hoba csak léptetés közben jelentkezik,tehét mikor nincs stepjel nem ugrándoznak a motorok.

Van valakinek valmi ötlete a hiba okát illatően?

000000000

000000000

Menyi vezetékesek a motorok?

000000000

Ááááá, az eggyel arrébb van:))

xfg6v697j

Vakon hépeltem,és nem vettem észre a hibát.
Azér így is el lehet olvasni.
Esetleg reflektálnál a kérdésemre is?

xfg6v697j

000000000

Akkor a kombinécióidat nem értem:))

Nagyon valószínűnek tűnik, hogy nemjól mérted ki a tekercs közöset, és a tekercs irányt.

8e8gzzjjj

Sziasztok tud nekem mondani nekem olyan programot ami beolvas DFX-filet és abból tud generálni G-codot Lazy-camon kívül Köszönöm a Segítséget

000000000

Ez a hiba akkor szokott lenni, ha Nem a közös van a GND –n. Esetleg, a tekercs irány nem jó. De az előbbi a valószínűbb.  
Ha, az egyik A – C tekercs véget megcseréled, akkor helyre jön, ha a tekercs irány a rossz.

000000000

CNC USB controller. Meg is csinálja.