Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Üres buksztárcát nem nehéz megszámolni :)

000000000

Jaj, mááá, na:)) Nézed máá optimistán:)) Legalább nincs a sok kárba veszett idő, meg idegeskedés a számolgatással:)) Annyi, vagy nem annyi? Jól számoltam?

s7manbs8

Csak mondok két példát. Van egy 4000 Ft ért vett felső maróm, vadi újan vettem, meg van olyan fúróm, ami 30 Ft/db, na ehhez képest arénytalanul soknak tartom magam részéről a 8 000 Ft os patron szár stb, szerkezeteket, mikor egy 1200Ft os kis tokmányt véve ugyanott vagyok ... amúgy meg elvitte a devizahitelbankom a 150 milkás hitelem a pénzt így nem maradt ... :)

000000000

Az is baj, ha egy drága befogóhoz, van egy olcsó felsőmaród?:)) Minden baj mááá:))

Jaa, hogy te is megsajnáltad a bankárokat. Mert, hogy mondták milyen rosszul, megy mostanában nekik. Támogatásként, nekik hordod a jövedelmed:))  
Óóó, komám, vagyunk még ezen országba sokan jószívűek. Nem hagyjuk őket éhen halni:))

PSoft

"...mikor egy 1200Ft os kis tokmányt véve ugyanott vagyok ..."

Muti mán azt a kistokmányt!

s7manbs8

Ha megérkezik megmuti ... :)Várom, de még nem küldött senki eddig ennyiért :)

besirkyjh

Szia  

Ilyen lesz ?

http://www.proxxon.com/eng/html/einsatzwerkzeuge_zubehoer.php" TARGET=_fnew>tokmány

Nekem van kettö is :))

s7manbs8

Azt hiszem valami ilyesmi lesz. És neked hogy működik ? tulajdonképpen többet is akarnék elvileg.

000000000

Azzal a tokmánnyal kb. addig lehet jutni, mint a  © Szammer kolléga a találmányával:))

s7manbs8

Nálam évi 5 panelt kell kifúrni arra szerintem elég.

000000000

Valószínűleg igen, ha van rá 100 db fúród is:))  
Mert a futáspontatlansága miatt kell bőven fúró is.

s7manbs8

Akkor a multkor azért kellett neked is 100 marószár mert ugyanilyen a tokmányod , csak titkolod :)

besirkyjh

Még az elején probáltam gépre tenni de felütközött a motor burkolatán igy most egy leégett motor tengelyén diszeleg és sorjázni használom .
A haveromnak már vagy 5 éve megy egy kis Proxxonnal és csak furásra használja ( pici állványos ) és keményfém szárakkal , de nagyon dicséri !

s7manbs8

Régen kitaláltam egy olyat, hogy egy kis gyűrűt esztergálok ki ami nagyobbítja a vékony fúrót és egyet az elejére egyet a vége felé és nagyobb féle tokmányba is bele tehető csak ahhoz meg eszterga kellett volna, de ugye az sincs.

besirkyjh

Tudja a turo :)
Az biztos hogy ha rossz a tengelyvég akkor üt mint állat !