Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

2dbfy8y

Ja a francba! A 850-es procira fel se figyeltem!
1200-at láttam csak, egy 1200-as asztali gépen már simán fut, nekem legalábbis!
Sose szívatott be!
Mivel csináltad ezt az egyenes vonalat?
Valami rajzprogi?
Bocsi ezt nem tudtam kihagyni! Nem láttam nagyon még ennyire tisztát!

000000000

Ez nem megheckelt kép!
Ha megnézed a számok is stimmelnek a vonalhoz.  
Párszor már ajánlottam ez a kis 170x170x40mm méretű passzív hűtésű alaplapot, de eddig csak 2-3 ember fogadta meg a tippet.
Igaz Ők Linuxal használják , és nagyon meg vannak elégedve vele.
És az alaplap ára is elfogadható, most néztem 17780 Ft bruttóban és 2GB SODIMM DDR3 ramm hozzá 3175Ft szintén bruttóban.

2dbfy8y

Hol lehet megtalálni ezt az alaplapot?
Nem kötekedni akartam ám!

000000000

http://shop.realsys.hu/shop.php?gr=termek&kat=Alaplap Socket 479" TARGET=_fnew>Intel BLKD525MW (ATOM D525 CPUval)

keri

Nézz meg egy SP1-es XP-t, majd egy SP3-ast.
De nincs ebben semmi összeesküvés elmélet.

Tény hogy irodai programokra senki nem venné meg az új hardwereket, mert azok egész jól futnának egy átlagos mobiltelefon teljesítményével is, ha nem erőszakolnák ránk az egyre nagyobb teljesítmény igényű vackokat, miközben már az 5.0-ás Excel és Word is pont ugyan azt tudta amit most...vagy még jobban, csak elég volt neki egy 486 és 8 mega ram.

Arról a furcsaságról nem is beszélve hogy jól működő programok és szolgáltatások tűnnek el, vagy el lehetetlenítik, majd megjelenik új néven, új marketinggel, sokkal nagyobb teljesítményre ugyan olyan tudással.

keri

Nekem ennél gyengébb gépen, vígan megy a mach2. Notin csak annyit kell csinálni, hogy kikapcsolni az összes energia takarékos módot.

keri

Elvileg ott kell lennie.

000000000

Szia!
Ez milyen egér manager progi amiböl programba programba átt lehet ugorni gyorsan?
http://i42.tinypic.com/155183m.jpg" border=0>

000000000

Alapból benne van a windózban.Bal oldalt folyamatosan nyomd le a szóköz melletti alt-ot és nyomd meg hozzá a tab(caps-lock felett,két nyíl egymással szemben)-t.

000000000

Az alt-ot folyamatosan nyomd és a tabot nyomogatva hozzá tudsz lépegetni a programok között,ha a helyes programon vagy akkor csak engedd fel az alt-ot(a tab az már fel van engedve ugye,mert azzal csak lépegetek).

000000000

Ebben nem értek veled egyet, szerintem ez nem ok, hanem következmény. Ahhoz, hogy a Win7 számológépét futtasd, szükség van a Win7-re. Pedig egy számológépprogram futtatásához egy mobiltelefon teljesítménye sem kell.
 Ha a rendszernek 3D grafikus felülete van, akkor a programnak is ahhoz kell igazodnia.

000000000

000000000

Hello!
Vcarve-ban hol tudom beállítani a több lépcsős marást?
Nagy méretű oval táblát kellene kivágnom 2mm-e réz lemezből,45 fokos letöréssel.A program telibe generálja a kódot,csak "v" bittel.Én úgy szeretném meg csinálni,hogy belülről kifelé haladva legyen mélyebb a fogás.
üdv samo

000000000

Sziasztok!
Van egy villanymotorom aminek csak 3 kivezetése van+a földelés,de az a házára csatlakozik.A kivezetések:u1,w1,v1 ha jól emlékszem és 380volt van ráírva.Ezt hogyan lehetne elindítani elsőnek kondi nélkül,kézzel a forgásirányba behúzva és utána hova kellene majd kötnöm a kondit és mekkora kondi kellene rá?

5z7aew5x

Richy92! ez egy 3 fázisú motor. Kondival nem biztos, hogy menni fog, bár fiatal koromban láttam ilyen kapcsolást, de nem volt az igazi. Tudom ajánlani hozzá az egyfázisú frekvencia váltót. Az egyfázisból hármat csinál és még szépen szabályozható is a motor fordulata.
https://lh3.googleusercontent.com/-eICpc1UDyNs/Tu2SJJSxgQI/AAAAAAAAAdA/3hhekcOjU70/s800/IMG_0085.JPG" border=0>