Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszi,de egy konkrét programot esetleg tudnál mondani ami neked bevált?Ha pedig még egy linket is tudnál adni ami biztosan nem vírusos akkor azt nagyon szépen megköszönném.

f35ezvjs

AIDA

nézd meg ezt. én ezt használom, ha tudni akarok a gépről.szabadon letölthető.

zozo

Richy, kell még palást fűtőtest? Mást kerestem a műhelyben de a kezembe akadt egy átm100x100mm-es 220V/1000W-os darab.

MoparMan

milyen márka a laptop?
mert az előtelepített XP is újratelepíthető mindegyiken, hisz a telepítő ott van egy "rejtett " partíción

Béni

Ajánlom az Acronis Trueimage-t.
Ha elfogadod az ajánlást, tudok benne segíteni.

000000000

Szia!
Köszi,de már van egy.

000000000

Fujitsu Lifebook s7110.

000000000

Ha meg tudnád mondani,hogy felül mire jók az 1,2,E,R gombok azt is szívesen venném.

000000000

Még csak most tettem fel a kérdést,de máris ekkora választékot kaptam...ha nem haragszik meg DeáK József érte akkor inkább ezt próbálnám ki,mert úgy jött le nekem a fórumos "éveim" alatt,hogy te elég komolyan értesz az informatikához és tudod is,hogy mit csinálsz.

000000000

De mint tudjuk ahány ház annyi szokás...lehet kipróbálom majd az AIDA-t is.

000000000

Béni akkor esetleg egy letöltési linket tudnál adni(mert én csak valami szerverekre való verziót találtam) és tanácsokat,hogy merre is induljak el,akár magánba is jöhet.Előre is köszönöm.

Béni

svejk

Komplett winyó, vagy partició mentésre a GHOST.

MoparMan

annál is inkább mert az AIDA-nak semmi köze a rendszermentéshez, az egy "hardverfelderítő" program

MoparMan