Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

doil

Sziasztok :)
Help Help :)
Hogy kell bekötni ezt a motort a frekiváltóhoz ?
motor adatai
165 V AC
0.3 KW
300 HZ
2.0 A
18000 RPM
Frekiváltó : VFD015EL21A
és mire álítsam a frekiváltót ?
Help help :)

000000000

Hozd át ha erre jársz és megnézem, de semmi esetre ne kössed rá 50Hz-es motorra programozva!  

000000000

Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni egy fűtőtest bekötésében hőfokszabályzóhoz?Ha jól tudom akkor ebben a hőfokszab-ban már van relé csak rá kell kötni a fűtőtestet.Az lenne a kérdésem,hogy hova kellene bekötni,ha direktbe be lehet egyáltalán?A fűtőtest 600w 230V.
Én a 4-es és a 6-os pont között látok egy érintkező(kapcsoló)szerű piktogrammot szerintem ha be lehet akkor ide kellene kötnöm a 4-es és 6-os kivezetésekre,de azért valaki nézzen rá a dologra mert nem szeretném ha kijönne a ketyeréből az éltető füst. Segítségeteket előre is megköszönném.
http://n2.vatera.hu/photos/9c/a0/2fc5_1_big.jpg" TARGET=_fnew>És akkor itt van a kapcs rajz,katt ide.

000000000

Jól értelmezted, a 4-6 a fűtőtest két kivezetésére megy az 1-3 pedig a 230 voltos betáplálás.

PSoft

Hát,....nem jó a meglátásod.:(

Ugyanis az érintkező "piktogramm" az 1-es,és a 6-os tűzősaru között van.:)))

De, a 600W-os fűtőtestet nyugodtan kösd a 4-es,és 6-os tűzősarura.
Ha más baja nincs a műszerednek,akkor nem fog az éltető füst kijönni belőle.:)
A jelfogót(jelfogókat),egyébként láthatod is,mert a műszer "seggén" van kívül,ha jól emlékszem.:)

000000000

Még valami:a fűtőtestemnek 3 kivezetése van,de multiméterrel szakadásvizsgálattal nézve csak kettő között van folyamatosság.Tehát a 3-ik kivezetést ne is vegyem figyelembe?

000000000

1-es 6-ost akartam írni,de valahogy nem ezt sikerült leírnom :-(

000000000

A harmadik szálat nézted testre is lehet hogy földelőszál az.

000000000

A 4-6-ot azért írtam,mert szerintem oda kell kötni,mert a 0...15A-os teljesítménye csak annak a "téglalapnak" lehet.

000000000

*teljesítménye=áramfelvétele

PSoft

Ez lenne a köpeny/palást fűtésed?

A harmadik érnek kellene a védővezetőnek lenni!
Meg szokták színnel is jelölni(Z/S),még az üvegszál,vagy azbesztszigetelésű vezetéknél is.

Mutass képet róla.

000000000

Igazad van,mert a vezeték anyagába van szőve egyiknél egy vékony fekete csík,a másiknál egy vastagabb gyárilag talán kék csík volt valamikor a harmadik szál pedig ahol semmit sem mértem abban meg 3 csík van.Képet azt majd holnap tudok feltenni,ha még akkor is érdekel,mert ma már nincs kedvem bajlódni vele.Amúgy működik a dolog,szóval köszönöm a segítségeteket.

PSoft

A kedvemért ne bajlódj a képpel holnap sem.
Csak,....segíteni akartam.:(

doil

Megoldódott múkodik Köszi Pál !!!!

000000000

http://www.palastfutes.hu/images/2oldal_keram1.jpg" TARGET=_fnew>Olyasmi,mint ez itt,csak rozsdásabb verzióban,de a működését nem befolyásolja!Anyi,hogy a belső rész nem ilyen szeletekből van hanem egy darabból.Reményeim sazerint egy kész fröccsgépet láthattok majd valamelyik talin.