Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

xg2w6ib9x

Az attól függ, hogy mi a cél.
Az IP védelem első karaktere a szilárd tárgyak elleni mechanikus védettséget jelenti.  
Ez esetben ez 4-es, ami azt jelenti, hogy 1 mm-nél nagyobb méretű szilárd tárgyak ellen védett.
A második karakter a víz elleni védettséget jelenti. Jelen esetben ez is 4-es, ami minden irányból érkező fröccsenő víz elleni védettséget jelent.

Bicska

Bocsánat félreérthető voltam. Tehát nincs rajta semmi feltűntetve, és érdeklődnék, hogy szerintetek (aki ránézésre ismeri ezt a  tokozást) mit tud, mit lehet elvárni tőle?

xg2w6ib9x

Szia! tényleg nem teljesen értem. Ezt a kondenzátort valami vizes környezetbe szeretnéd felszerelni ? (Gondolom, ha szivattyú, akkor víz is lesz a környéken...)

Bicska

:) Tehát a #13602 arra irányult, hogy megtudakoljam, hogy ha kondi a motor mellé kerül rögzítésre, a kábel természetesen tömszelencével, akkor ez a kombináció fröccsenő víz ellen védett-e. Nem tudom, hogy ez a tokozás mit tud. Ha semmit, akkor beleteszem egy IP44-es szerelőbobozba, és úgy szerelem a szivattyú mellé. A környezet egyébként fedett, de nem zárt (kül)tér.

xsugix

Sziasztok!
Valaki tudja mi ennek a neve?Eredetileg olaj folyt benne, ha minden igaz. Lehet még ilyet kapni valahol? Vagy teljesen reménytelen?http://kepfeltoltes.hu/120402/szemescs__www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>szemes-cső?

xg2w6ib9x

Ok, ha jól értem, akkor az lett volna a kérdés, hogy magának a kondinak tokozása mennyire ellenálló a vízzel szemben. Én eddig úgy tapasztaltam, hogy a közvetlenül a motor mellé szerelt kondenzátor ellenáll a fröccsenő víznek.
Ezek a tapasztalatok olyan motorokkal voltak, amik gyárilag így voltak szerelve. Az már megint más kérdés, hogy ha nekem kell ilyet telepítenem én nem szoktam sajnálni egy külön védődobozt tömszelencével. Persze erre sokan azt mondhatják, hogy fölösleges, de én szeretek nyugodtan aludni [#smile]

xg2w6ib9x

Hali !
A hivatalos nevét nem tudnám megmondani, de az biztos, hogy ilyeneket manapság is használnak.
Ha minden igaz, még nekem is van 1-2 hasonló darab elfekvőben a műhelyben.

Bicska

OK. - kösz. Nem gondoltam, hogy ennyire bénán fogalmaztam, de a lényeg a konklúzió ;). Akkor jöhet a doboz...

xg2w6ib9x

Beázott kondival sosem találkoztam, de azért a doboz nagyobb biztonságot ad.

Jó éjt ! [#integet2]

0i8bkxjf4

Sziasztok  

Létezik olynan G kod vagy parancs amit egy programba valahol beirok és onnantol a elötolás (F) ok értékének csak a felét vagy bizonyos értékét használja

Bicska

Szia! Sztem hidraulika boltban tutti van, a targoncá(n)kon láttam ilyet..

vjanos

Szemes hidraulika csatlakozó.
Jól mondják a kollegák, hidraulikás cégeknél találsz különféle méretekben.

Béni

Még nem találkoztam ilyen lehetőséggel és szükségét sem éreztem.
Amelyik vezérlőnél változók alkalmazhatóak, ott az előtolás értéke is felveheti egy változó értékét. Azzal meg szinte bármit lehet csinálni.

besirkyjh

Szia  

Minden egyes G1-el kezdödö sort tudsz igy állitani .A sor végére F xx és mehet az uj elötolással .( a lényeg a G1 ) .

xsugix

Köszi mindenkinek, megnézem!