Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Hát becsületes nevén ez egy DIN 7642 szerint készült gyűrűs tömlő csatlakozó. Passzolnia kell a DIN 7643 áteresztő csavarra. Mezőgazdasági gép alkatrész szaküzletben árulják.

Szalai György

Ha ringstucni néven kéred a boltban, akkor felnéznek majd rád.

xsugix

Köszi, keresek egy boltot, és bepróbálkozok! :)

Szalai György

Ha nem próbálná rád sózni a bótos, ne felejts el venni hozzá 2db DIN 7603 vörösréz tömítőgyűrűt is, mert azok csak egyszer használatosak, nem lehet visszatenni a régieket.

0i8bkxjf4

OKs köszönöm  
hát ha nincs nics.  
marad az újragenerálás újra beállított értékekkel mert 20 helyen mire átírom addig simán újragenerálom  
semmi gond csak gondoltam hátha.

RogerCo

Simán notepad-al kicseréled... F1500 ->F750 Pl

svejk

Azért a hobbysta kilágyítja azokat a gáztüzhelyen is...

2dbfy8y

Szia Svejk!
Írtam egy mailt, majd létszi nézd meg!

besirkyjh

Miért van erre szükséged ?
Hátha van más megoldás .

Szalai György

Hát igen, a Hobbyista az kilágyítja.
1990.-ben, mikor építkeztünk, volt egy rendesen megcsinált Hilti TE72-esem és hozzá egy 50cm-es lapos vésőm.
A lakásom monolit vasbeton födémes, és minden hová tettem öntéskor ikersejt téglát a betonba ahová födém áttörést terveztem, de sehová sem oda kellett a lyuk. Elkoptattam hát a lapos vésőt, jó alaposan, (spicc az nem volt) de azért vitte az még így is a betont. Szerettem.
Az enyém után következett az apósom födémje, de neki nem tetszett a kopott véső, megpróbálta a nagy flexen megköszörülni. Az nem jön össze.
Látva hogy kemény, ügyes autószerelő létére felkapta a lánghegesztőt, és megköszörülte a vésőt izzó melegen. Fél óra múlva törött volt.
Azt tudja a Hobbyista, hogy a rezet azt pont fordítva kell lágyítani mint az acélt?
(Húsz forint egy réz tömítő gyűrű, és most megy pont a boltba.)

svejk

Szerintem tudja hogy kell.
20 Ft a rézgyűrű...
+ két napot vársz míg kinyit a bolt hétfőn, meg egyet mert nincs az a méret, illetve elautózol több száz Ft üzemanyagot, és elvesztel  értékes  órákat.

svejk

Apropó, az egércsalád fotóalbumát megkaptad?

xsugix

:D Nem kell fölöslegesen aggódni, még nem voltam boltban, annyira nem sürgős. Jövő héten szabin leszek, szerintem egy hobbystának addig ráér. De örülök, hogy így aggódtok. Egyébként vettem volna amúgy is, a gyáriak agyon vannak nyomorgatva.

Béni

Ha CAM-el készül a kód és a vezérlő tud változót, akkor a posztprocesszor módosításával kényelmesebbé tehető a megoldás.

Szalai György

Igen, megkaptam, köszönöm.
Nem találtam közöttük ismert adatlaposat és nem soros kimenetűt.
Az adatlapokból az látszik, hogy a 2000, 2030, 2051, vérvonal a jó.