Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

e7c897sd8

Urak! Ha még csak a hobbyról is van szó akkor is be kell tartani pár aranyszabályt! A zöld-sárga vezetéket soha sem használhatod fázisvezetőnek! Javítsátok ki a képet, mert még valami "tudatlan" kolléga példaként veszi és egy az egyben lemásolja! Nem egy tragédia történt már hasonló dolog miatt a környezetemben! A villanyszerelésnek is vannak alapvető szabályai! Nem szégyen kérdezni ha valaki bizonytalan ebben! Az pedig nem lehet indok, hogy csak egy pillanatra kiróbálás céljából kötöttem így össze!

Szedlay Pál

Ez nem semmi.[#merges2]

000000000

Viszont ha csak kipróbálás is a cél, akkor is KELL a motornak védővezető, ami igencsak nem van a képen.

000000000

Nem akarlak megbántani, de a 8 álltalános megvan?

s2k5ycubj

besirkyjh

Szia  

Igen az a verzio van .

Irtam emailt !

Köszönöm segitséged !

5z7aew5x

Hogyan tudom a képet kivenni, javítani, törölni, moderálni?[#falbav][#fejvakaras]

5z7aew5x

Szia Joe1!

Semmiképp nem nyithatsz vállalkozást ha nincs végzettséged. Bizonyítvánnyal kell igazolnod, hogy tanultad és levizsgáztál abból amivel tevékenykedni akarsz! Sőt a megmunkálással foglalkozó szakmák esetében (fém, fa stb.)telephely engedélyeztetési eljáráson is át kell esni. Megnézik a gépet, a tanúsítványait, ÁNTSZ, Vízügyi és környezetvédelmi hatóság, Érintésvédelem, Munkaegészségügy, Balesetvédelem, Tűzoltóság stb.  Csak a telephely engedélyeztetés közel 100e Ft-ba került nekem.

besirkyjh

Biztos van rá lehetöség hogy szakma nélkül is tudjon válalkozni ( kültag ,beltag , társ , ügyvezetö stb ) .Szerintem ez amit irsz csak egyéni vállalkozásra érvényes .

5z7aew5x

Ha társas vállalkozás keretein belül csinálja akkor is kell lennie a vállalkozásban olyan személynek (legalább alkalmazottként) akinek megvan a végzettsége, és teljes felelősséggel tartozik a cégvezető. Ha a végzettséggel bíró alkalmazott kilép és nincs más utána, akkor meg fel kell függeszteni a tevékenységet, mert bezárhatják a céget miatta. A telephely engedélyt meg, sehogy nem lehet megúszni.

besirkyjh

Na igy már helyes .
A telephely és egyéb engedélyek az már más tészta .

e7c897sd8

Rendesen bekötöd a motort, lefényképezed felteszed ide. A másikra pedig elrettentő példaként utalsz a jövőben!! ;-)

e7c897sd8

Bizony így van! Az az első, amit be kell kötni!

Vetesi75

Ezzel kapcsolatos, tevékenység - szükséges végzettség (vagy ellentettje) párosítás található valamerre a világhálón?

000000000

Hipermarketben vásárolt 5 m-es elosztó rövid használat után behalt ami a legaggasztóbb hogy a védőszál nem volt mérhető a dugó és az aljzat között.Nem volt rajta terhelés csak a karácsonyfaizzó ment róla pár órát.Levágtam róla a dugót és a három vezeték szinezése eltér a szabványostól,a két pólus fekete és fehér a védőszál meg kék színű,kétlem hogy ezt bevizsgálta valami hatóság.Az aljzatban olyan gyengék az érintkezők hogy nem 3500 wattot de 1000-et sem bír.