Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sasi

Köszönöm a válaszod, ezzel már elboldogulok.
Mielőtt nekilátnék, még faggatózom az „idegen nevű bácsinál” aki mindent eldug előlem, hátha előkerül a fojtó, mert kettőnek is kellene leni
...[#confused]

RogerCo

Hali, Megnéztem és 6 kivezetéses a motor, azok is párosával vannak összekötve. Próbaként tettem rá vezetéket meg dugvillát, és NEM verte le a C10-es kismegszakítóimat :) Persze üresen. Bár rúg akkorát induláskor, hogy majd le esett a kis asztalkáról :)

xfg6v697j

aki már foglalkozott műgyanta  öntésével,adhatna tippet,hogy  milyen gyantát vegyek.
legalább plexi vagy bakelit keménységű kellene,ami nem igényel külön merevítőanyagokat (üvegszövetet)vagy egyebet,
lehesen legalább 10mm vastagon önteni.

000000000

Nem vagyok nagyon jártas a témában, de a cégnél szerszámvezetékek kiöntésére használjuk a Dentakryl nevű fogászati akrilt. Elég gyorsan köt (por és folyadék kétkomponens) és meglehetősen kemény.

RogerCo

Újabb problémába futottam a kompresszorommal kapcsolatban.
Hol tudnék venni 26x1,5-es külsősmenetes közcsavart aminek a másik vége 1/2 colos? az lehet külső/belső menet is.
Roger

Robika37

Hidraulika boltban, úgy keresd: GE-18 PLR

RogerCo

Köszi :) http://www.kramp.com/shop/action/product_90_-62_494738_10351_17407_0_Kett%C5%91s+t%C3%B6ml%C5%91csonk+BSP++metrikus" TARGET=_fnew>Ilyet már találtam, már csak egy elérhető bolt kell ahol meg is lehetne venni:)

Robika37

Helyileg merrefelé vagy ?

RogerCo

Galgahévíz. Pest megye

Robika37

RogerCo

Köszi, holnap fel is hívom Őket. Nem is lenne nagy kitérő Pestről hazafelé :)

xfg6v697j

Robika37

8-17 ig vannak ne hívd őket menj be oszt vegyél Gyurikát keresd :-DD

RogerCo

Robika37

van nekik hidd el standard cuccos