Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

RogerCo

5z7aew5x

A weblapon jobboldalt a "forgalmazó keresőre" rámégy és beirod, hogy Galgahévíz, beállítod a távolságot 50 Km-re akkor 8 találatot fog hozni.[#taps]

Robika37

:-DD a közelebb lévő konkurens üzletekből pedig értelemszerűen egyet sem..

fpm64xtbb

Olyat tud neked valamelyik jóképű esztergályos is csinálni aki a közeledben lakik. [#fejvakaras]

RogerCo

Jóképűnek én is jóképű volnék :) (legfőképpen szerény [#confused])Még esztergám is van. De ha nem összevethető a bolti ár a készíttetéssel, akkor sajnos én venni fogok.. :(

RogerCo

Jaa, és még mielőtt nagyon megdobáltok sárral. Össz-vissz kettő egész darab kell.. Ennyiért nem érdemes az anyagot pocsékolni szerintem :)

000000000

USB Oszcilloszkóp vásárlás elöt álok!
Eben a müszer katergoriában van valakinek tapasztalata?
Milyen föbb paraméterezést érdemes szem elöt tartani az ilyen eszközöknél" mitavételezés...érzékenység...stb?
40...80E közöti kategoriában érdekelne!
Inkább controleres eletronikák mérésre legföképen.....

000000000

Ennyiért már kapsz klassz kétsugarasakat az Urbánnál.

svejk

Csak azoknak hiányzik akik használtak előtte valós idejű elektroncsövest.
Aki most kezdi talán könnyen megszokja a digitális technikát a korlátaival és előnyeivel.

Nekem is van 3 full digitális, de csak ha el kell tárolni valamit akkor kapcsolom be. :(

000000000

Digitális társakról mesélhetnél kicsit többet melyik tipusokkal is érdemes foglalkozni!
Nekem is van eletron csöves de idejét multa pláne controleres felhasználáshoz!:(

000000000

Vonzóak a használt szopok de nem árképesek azzal hogy ha be krepál csak nehezéknek használható mert nagy része digitális verzióknak javithatatlan a bonyolultságuk miat is!

svejk

Annyira nem ismerem Őket.
Nem is tudtam megismerni, mert nem szeretem.
De ha csak fejlesztéshez kell jó lehet az USB-s, de ennyi pénzért kapsz LCD-s asztalit is.
Főleg de... ha a mikrokontroller a fő csapásirány akkor eleve nem szkóp kellene neked hanem logikai analizátor.

mxjj54gxi

Mikrokontrolleres dolgokhoz nagyon jól használhatóak, de olyat kell választani, aminek van logikai analizátor bemenete, lgalább 8 vonal. A fontos az, hogy nézd meg milyen kontrollereket akarsz használni, és annak a kontrollernek milyen periódusidejű jelei lehetnek. Ezt az időt el kell tudnod fogni a szkópoddal, különben mit sem ér a cucc, tehát olyan mintavételezési ráta kell, ami ezt lehetővé teszi. Nagy Gs/s értékek fognak kijönni, azt garantálom!

000000000

Hát némi olvasgatás után lehet a lcds asztali tudás/ár értékben jobban megéri és pcre is használhatok mind monitorozási szempontokbol!

000000000

Van tapasztalatod digitális szkopok területén gyártó minöség/át szempontbol?
RIGOL igéretsnek tünik.
Vagy az olcsobb kategoria OWON.