Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Rinaldo

Szia Ádám,
Az nem úgy megy hogy csak felmásolod a rendszer fájlokat a c-re!!  
Telepítő lemezekről telepíteni kel a Dos 6.22 .
Kép fájlként a neved alá felmásolom ami kel neked.
Meg azt is amivel eltudod készíteni a 3 db floppy lemezt.az 1-es el bootolsz és megcsinál mindent..

keri

Jól csinálta, SYS c: parancsal felrakja a bootoláshoz szükséges dolgokat.

Az lesz amit zozo mond, illetve a boot partíciót ki kell választani fdisk alatt aktívnak.

zozo

A linux az MBR-be (master boot record) írja a managert. Az fdisk /mbr, ezt törli.
Ha utána sem indul, persze, akkor aktívvá kell tenni a dosos partíciót,de sztem azt megcsinálta automatikusan a particionáláskor.

Farkas Ádám

Normál PC-n minden megy. Úgy ahogy írtam.

Farkas Ádám

Megpróbálom ezt az mbr-t pill.

Farkas Ádám

Itt a forumon vettem :) Adok veszek #30591, de már nem látni.

VIA EDEN procis 600Mhz http://uk.ts.fujitsu.com/rl/servicesupport/techsupport/professionalpc/ThinClients/FutroBxxx/ds_futro_b200_e.pdf" TARGET=_fnew>Futro

Rinaldo

Ha ahhoz ragaszkodsz ahogyan nem működik én nem tudok segíteni....[#vigyor0]

Ha van floppy lemezed meg 10 perced mi bajod lehet :-) ?

Farkas Ádám

És megy[#worship][#worship][#worship][#worship][#worship] Sosem jöttem volna rá [#vigyor][#vigyor] Köszönöm zozo, keri helyes volt a válasz [#worship]

Farkas Ádám

Neked is köszönöm hogy segítettél, csak azt akartam mondani, hogy a dos lemezeim nekem is megvannak és sokat foglalkoztam is már ilyennel. Nem a rendszer másolással volt gondom.  [#worship]

Rinaldo

robokacsa

úgynézem sikerült. :)
mindenkinek tanácsolom, hogy a gyári golyósanya, és linsín betéteket jól tegye el, hogy meglegyen, mert szükség lehet rá bármikor.
nekem mostsikerült egy nagyobb elkó-t szétreszelni, és annak a falvastagsága, és hossza pont segített a csapágyhely átfedésére.
mindenkinek kösz, főleg a bíztató szavakat.

sasi

Ugyan már túl vagy rajta, de ha már lefotóztam, csak leírom, én hogyan csinálom.
Kellékek: tálca, csipesz, furatos betét, két-három tizeddel az orsó magmérete alatti átmérővel, melynek színe harmonizál a tálca színével [#smile].

Alapos tisztítás után, szárazon rakom be csipesszel a golyókat, így könnyen a helyükre kerülnek, majd az orsóra tekerve nyomom bele a zsírt.  
 Persze ezt a játékot csak abban az esetben csinálom, ha tisztítani kel az anyát, egyébként csak egyszerűen rátekerem a betétre.
A betétet egy géppapírból is el lehet készíteni, nem kell olyan flancos, mint a fotón.

http://www.sasovits.hu/cnc/vegyes/P1038339_w.jpg" border=0>

http://www.sasovits.hu/cnc/vegyes/P1038340_w.jpg" border=0>

sasi

Válasz gombot nem ártott volna nyomnom...[#vigyor2]

keri

Ez sem rossz módszer, csak arra kell ügyelni, hogy ne legyen mágneses a csipesz. Én ezért tértem át a zsírral ragasztós módszerre, mert az enyém az volt [#nevetes1]

svejk

Én meg az első alkalommal tértem át rögtön a zsírról a szárazra.
Először is akkor speciel az 1/4"-os golyókat nem tartotta meg a zsír, a zsírtól nem látni rendesen a golyókat, meg úgy eleve utálom a pacsmagot.

Sasi megoldása a tuti, szárazabb tisztább érzés :)))

Rövidebb orsókat helyből felgolyózok hüvely nélkül is, marokban az orsót, anyát központosan megtartva az első golyósor berakásáig.
Egy hajlított végű csipesz viszont nagy segítség.

Csipesz lemágnesezésére pont megfelel a Cseh pillanat forrasztópáka :)