Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Farkas Ádám

Jaj még egy gondolatra visszatérnék a DOS-hoz. Azt vettem észre hogy menet közben rádugom az USB-s floppymeghajtót akkor is ráizgul, szóval nem kell újraindítani a rendszert. El is nevezhetném USBfloppySTICK-nek. ezen tudom vinni a G-kodjaimat [#taps] még ha csak 1,44Mb is.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Adam/kis/DSC04500.JPG" border=0>

000000000

Megtaláltad a G-pontját! :))

robokacsa

az esőn megázott, és enyhén felületi rozsdásodott  lin sín felületi keménysége mennyire változik meg? látszik a rozsda, de viszonylag jól gurul rajt a kocsi, nem fog berágódni, vagy ilyesmi????

000000000

A keménysége mitől változna meg? Max kevesebb anyag van benne.

robokacsa

hidd el nem tudom......
és ahol kevesebb lett az anyag, ott nem kezd el gyorsabban kikopni, hullámosodni?
akármicsinálódni.....

robokacsa

most ha normál légtérbe tárolom, használom, nem lesz rosszabb a felülete, jól bezsírozva......
vagy enyhe polírozás ???????? ront rajt vagy javít?
a golyók futása helyén is van rozsdás folt.

keri

Nem, csak az már nem pontos, mert nem sima a golyópálya.
Ha csak kis felületen, akkor a sok golyó miatt van rá esély hogy használható.
Acélgyapottal le lehet dörgölni a rozsdát az acél megsértése nélkül.

keri

Jót nem tesz neki, de ha nem akadozik akkor azért használható.

robokacsa

lassan ha toligálom, akkor akadozik, ha gyorsabban tolom simábbnak tűnik a járása.
[#circling]

dcsaba

Az STL és OBJ kiterjesztést mi használja? (relief fájlok)

z2a2u8wf

Üdv. Az AC használja mindkettőt

dcsaba

akkor van baj, mert én azokat az AC-vel nem tudom megetetni...

VViktor

Szia.Nyiss egy új reliefet. Utána Reliefs/Import menü.Itt betudod hozni a kívánt 3d modelleket.

keri

Nem jó, dobd ki...csak előbb mond meg hova fogod dobni [#ravasz1][#rolleyes]

s7manbs8

Lenne egy egyzserű kérdésem, egy laptop winchester tartalmát kellene kimenteni egy másik gépre, még működik éppen, Windows Vista van rajta.

Van esetleg másik PC asztali, amire tegyük fel van elég hely és azon Windows XP van, milyen hardver és szoftver megoldások lehetségesek, később a kimentett tartalmat esetleg gépcsere esetén vissza kell tudni másolni is majd természetesen, ha valakinek van tuti megoldási javaslata, ne titkolja előlem, köszönöm a figyelmeteket. Van a gépen Ethernet, routerre rá tudom dugni, esetleg WIFI, USB csatlakozó, ezek jöhetnek szóba.