Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

wkbgzy80t

Szuperül működik. Azt nem tudom, hogy helyes-e, de komolynak tűnik,  mi okunk lenne kételkedni...

vjanos

Világos :)
A hozzászólást csak azért a te nevedhez kattintottam, hogy továbbvigyem a gondolatláncot :)

besirkyjh

xfg6v697j

richy92 kérlek , hogy kűld el nekem is.

svejk

Ha van valaki, aki szereti a rébuszokat, ugyan megfejthetné nekem http://www.zklbearings.com/NEW%20ZVL-ZKL%20Catalog.pdf" TARGET=_fnew>ezen katalógus alapján, hogy milyen csapágy is az alábbi jelölésű:
B 7209 CATB P4  
természetesen a csapágy is ZKL)
Különösen az érdekelne hogy ez valóban univerzálisan párosítható-e.
Én valahogy fű vagyok ezekhez a jelölések értelmezéséhez. :(

mxjj54gxi

57. oldal, hetedik sor.
Én ezt ferde hatásvonalúnak nézem.
Mit értesz az alatt, hogy univerzálisan párosítható?

mxjj54gxi

Akarom mondani ötödik sor!

mxjj54gxi

A P4 pedig azt jelenti, hogy 3 osztállyal magasabb a tűrésosztálya, mint a normálé (49. oldal)
Ez gondolom azt jelenti, hogy a legpontosabb, nem a leggyengébb.

ht0cjk58i

Helló
Ahogy látom ez 1 sima 1soros ferde hatás vonalú csapágy,bemész 1 csapágy boltba és ott pontosan megtudják mondani mivel helyetesíthető,de ne mond, hogy pl:CNC-be kell(tapasztalatból:speckó gépekbe valóért kb:10.000- de ha a szám alapján kértem ugyan azt akkor fel volt).Remélem segíttetem.

000000000

Aki kérte annak elküldtem a táblázatot,szerintem innen a fórumról szedtem le,hogyha Szabolcs nem kérdez rá,akkor nálam is elveszett volna.

bicme92us

Sziasztok!
Keresem az ELINWM25E mosógép leírását. Az elekrotanyán megvan. Van valakinek hozzáférése, aki esetleg segítene?
Üdv! rekalaca

guliver83

guliver83

guliver83