Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Pontosan ezt írta nekem KERI fórumozó:
"Így egy fordulat 1000lépésből fog állni, ha jól emlékszem, és ezzel a szekvenciával adja le a legnagyobb nyomatékot...illetve fordulatszámot is."

279nwbpsa

Akkor ezek szerint te is ilyen vezérlőt használsz?

000000000

Igen nekem is ilyen vezérlőm van,de még csak probálgattam.

279nwbpsa

Akkor te már előrébb jársz.Milyen motorok vannak hozzá,ha megkérdezhetem?

000000000

VEXTA gyártmányú tipusa A3530-9215 fázis áram 2.6Amp,0.57 Ohm tekercs ellenállás,0.72 deg/step.

mxjj54gxi

A bringásboltban!
De komolyan!
Valamelyik régi, kónuszos bringacsapágyban volt ötös, a másikban meg öt és feles gojszli.
Csepel bringákban, úgyértem.
Ha jól rémlik, a kormányban volt az ötös, és a középsőagyban meg ötfeles.

887uiwjpw

Nem vagyok egy mechanikai zseni, csapágyháznál milyen tűrést kell megadni hogy ne "kalapáccsal kelljen kiverni belőle" ?

svejk

Teganap este 10 órakor nem sok bringásbolt volt nyitva a környéken :(

mxjj54gxi

Jó, igazad van, csak olvastam, és írtam, aztán láttam, hogy azonnal kell, meg hogy mások is írták a bringaügyet.

u3xrz0cut

de a kocsma elött, találtál volna még 10 után is.......[#crazya]

Jozs

Sziasztok !

Abban kérném a segítségeteket, hogy van egy vezérlőm, amihez nincs semmi leírásom. Most szeretnék egy tapintót ráimplikálni, amihez az lpt port 15 -ös kivezetéséhez kellene hozzáférnem. A vezérlő hátulján van egy csatlakozó, melyre azt gyanítom ez ki van hozva, csak - dokumentáció híján - nem tudom melyik az. Nagyon megköszönném hogy ha esetleg valaki a képek alapján ráismer és rendelkezik róla leírással, küldene egy üzenetet, hogy eláraszthassam a kérdéseimmel :-) Köszi.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Jozs/vegyes/vezerlo_1.jpg" border=0>http://cnctar.hobbycnc.hu/Jozs/vegyes/vezerlo_2.jpg" border=0>

mxjj54gxi

Az nem járható, hogy az LPT kábelt feldugod a vezérlőre, belenyúlsz a PC felőli csatijának a 15-ös pontjára egy kéziműszerrel, és kicsöngeted, hogy a vezérlődben merrefelé megy a másik vége?

Jozs

Gondoltam rá, a lenti képeken azért is van a doboz teteje levéve és a PC interfész panel megbontva. Csak elég keskenyek és sűrűek a vezetők ( smd alkatrészek is vannak rajta ), meg van a vezérlővel egy másik régi problémám, hogy a marómotor kimenetet sehogy sem sikerült felélesztenem, ezért gondoltam, hogy jó lenne róla valami doksi. Azóta már jelentkezett is walaki, aki úgy néz ki tud segíteni. De azért köszi szépen a tanácsot !

f35ezvjs

Szia!

Hívj fel telefonon vagy skype segítségével segítek neked

f35ezvjs

Bocs Jozs nak ment az üzenet