Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Na, ez meg mi? Milyen koszt kellett eltakarítani?
Poros olajos? Olajfestékes?  Műgyantás festékes? Rászáradt zsíros? Szilikon kenőcsös? Nedves rozsdás?
(Van még a mexikói pizzás gyomorforgatós, meg a szilvapálinkás-kolozsváriszalonnás, a rászáradt melósvéresről nem beszélve.)

szpinya

Hopsz!
Ezt az esztergálás topikba szántam.
Tegnap erről volt szó.
Egyébként öreg olajsár takarítása volt a padról.

cu05ic9nw

Üdvözöllek benneteket!! Olyan problémám van, hogy gravírozó tűvel csinálok egy domborművet. a gép gondol egyet vissza megy egy ki talált pozícióba és ott fojtatja  a dombormű marást mi lehet a gond??

besirkyjh

Szia  

Mi lenne az , relief ?
Mivel és hogyan generálod a szerszámpályát ?
Elronja a munkadarabot vagy csak egy másik pontrol folytatja de jol ?

cu05ic9nw

egy betlehemi jelenet. artcammal lett generálva a kód és bele rondít a  munkába! gravírozó tűvel csinálom 45° irányba. fogja magát meg áll y-ban és el mozdul x-be kb 2cm és ott fojtatja a meg munkált felületen!!

Béni

Először a kódot ellenőrizd, hogy jó-e!
pl. ezzel:
http://www.cncsimulator.com/" TARGET=_fnew>http://www.cncsimulator.com/

Ha semmi gond a szimulációval, akkor  a vezérlő program a következő jelölt, esetleg memória hiba.

000000000

A számítógépemről elveszett az utólsó félévi levél.  

Megtaláltam a kiszolgálón. Hogyan lehet azokat visszavarázsolni a gépemre?
Tud valaki tutit?  

000000000

cu05ic9nw

Köszönöm az eddigi segítséget!! Megfoldott,  

cu05ic9nw

És el mondom mi volt a gond hogy másoknak ne forduljon ellő! Az lpt kábelt (hogy jól nézzen ki és ne legyenek a drótok szanaszéjjel) össze kötegeltem a táp kábelekkel. most már tudom nagy hiba volt mert s táp kábelen haladó feszültség be zavart a kommunikációba!!!!! ez volt a hiba ahogy elkülönítettem az LPT azonnal szebben ment a gép és nulla hibával!!

000000000

Igen, azt szeretném tenni, letölteni.
De, hogyan lehet?
Nem találom a lehetőséget.  

besirkyjh

Ejha !

A tápvezeték mi a turot keres az LPT kábelnél :) ? a rendszer másik felén a helye nem a PC felölin .
Ettöl függetlenül tanulságos föleg ha mindig csak ugyan azt a tengely vitte hibába .

s7manbs8

Hányszor emlegettük már ezt a rosszvashibát, hogy el ne kövesse senki gépépítő, de ügyes volt cudar31, hogy rájött, az okra, csak így tovább.

cu05ic9nw

000000000

Nem használok webes felületet, de gondolom van ott egy mentés gomb. Soha nem mentettél le levelet? A másik lehetőség, hogy belépsz egy új email klienssel ami minden levelet lehúz. Csak arra vigyázz, hogy a beállításokban ne legyen bekapcsolva a levelek törlése a kiszolgálóról, letöltés után.