Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Hát, éppen időben szóltál:)) Holnapra terveztem a pénzbeszerző körutat:))  

De, rád hallgatok, és ejtve, amíg új kocsim nem lessz:))

Azt a trükköt kérdezd meg?

Vagy az is jó, ha megmondod, hogyan vegyek pénz nélkül új autót:))  
Mivel, nem ajánlod ezzel a bankrablást:))

000000000

Csak azt kérdezem hogy nem volt az akksi kivéve vagy levéve a saru mert valami  segédakkut kell addig rákötni , valami ilyesmit olvastam nem pont Renault-ra csak a  vezérlő elektronikában zavarokat okoz az áramhiány .

2dw0x9awk

Nem tudom mik figyeknek a kulcstartón, de nem érdemes sok dolgot tartani rajta.

000000000

Ezzel a részével tisztában vagyok, a kérdésem az volt, hogy a görgő fixen van rögzítve a tengelyen, vagy van mozgási lehetősége. Nem az állításra gondoltam, hanem a tengelyen hossz irányban.

besirkyjh

Természetesen similyen oldalirányu mozgása nincs ( a tengely sajtolva van a csapágyba ) .

Also PDF , abban vannak a tratozékok .

http://www.isel.hu/?page=termekek&op=termekcsoport&catid=1&topicid=1.2" TARGET=_fnew>Tartozékok

000000000

Ez az ISEL, de én az ITEM megoldására vagyok kíváncsi. Ott egy U szerű profilba van beletéve a görgő és a tengely utólag van átdugva rajta. Ez a megoldás érdekel.

besirkyjh

Tudom hogy nem ugyan az a gyárto de miböl gondolod hogy azonos feladatra már szerelése lenne .
Van annyira profi ez a cég hogy tugyja hogyan kel szerelni egy fél linkocsit :), ha elmozdulna tengelyirányban akkor nem lenne értelme a beállitási lehetöségnek .

000000000

000000000

A szervizbeli szakik, épp ellenkezőjét javasolták. Vegyem le egy kis időre az egyik sarut az aksiról. És, valóban, párszor használt is.

000000000

A szokásos kulcsaim. De semmi elektromos.
Most, kb. 6-7 hónapot kibírt hiba nélkül.  

bvadkrcds

Sziasztok!
Kapcsolóüzemű tápok kivezetésére, mekkora biztosítékot kell rakni? A kimenet 6.5A...
Vagy a kimenet visszahat bemenetre és az a biztosíték megy ki?

887uiwjpw

Szeretnék venni egy kézikereket, az épülő gépemhez. Az lenne a kérdésem hogy kell hozzá valami különleges áramkör/kapcsolás, vagy az A-B jel lábát simán rákötöm LPT-re meg adok neki tápot és működne?

000000000

Működik , de mivel nem használsz semmiféle leválasztást így érdeme a PC usb portjáról táplálni.
Persze azért a mach-on belüli beállításokat se kellene elfelejteni.  

887uiwjpw

mxjj54gxi

Ha jól emlékszem a kulcs drót nélkül kommunikál a kocsival ott az indítóban. Ezért nem kell elektromos cuccnak lenni a karikán, hogy bezavarjon, sima acélkarika, illetve ajtókulcs is elég lehet.
Vegyél le róla minden fémes cuccot, főleg kulcskarikát, mert az induktivitásként üzemelhet, és elhangolja a cuccost.