Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bjam28

Sziasztok!  

Szeretném megkérdezni milyen maróval célszerű rétegelt lemezt (8-10mm vastag nyír és nyár) vágni? Egyélű egyenes maróval csináltuk de pár óra után eléggé elment az éle, rojtozott és csúnyák lettek a vágási élek.

pbalazs

Üdv urak!

Adott egy THK HSR20 kocsi, ami lötyög a sínen, gondolom, a golyók koptak meg kicsit. Én bátran szétszedtem, hogy majd megmérem a golyókat és ha kell, kicserélem, csak hát szétgurultak a golyók...
Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyi és mekkora golyó van benne gyárilag? Az adatlapjában nem találtam erről semmit.
124-et sikerült összeszedni...

xkbv3nx0d

hát 124-ből egy sort se lehet kirakni? mert akkor ahány megy egy sorba # sorok száma = golyók össz száa

pbalazs

Elvileg soronként 31 kijön. Majd összerakáskor kiderül...  
Az eredeti átmérőről tudsz valamit?

s73tgf9vg

Üdv emberek! Mi a véleményetek az ilyen https://chinagrabber.com/images/products/detail/Chinagrabber_AC_22_01.jpg" TARGET=_fnew>USB to DB25 átalakítókról/hosszabbítókról?
A nagyobbik gondom, hogy jó lenne a számítógép és a CNC közé ~4 méter távolság. Ez megoldható valahogy? A másik gond, hogy a gépemben nincs DB25 csatlakozó és ha már venni kell valamit akkor utánanézek az alternatíváknak. http://i01.i.aliimg.com/img/pb/776/451/391/391451776_480.jpg" TARGET=_fnew>A vezérlőm

svejk

Felejtős, ezek nem működnek a MACH-al, csak a PCMCI-LPT átalakítók.
De van egy USB-s alternatíva, Polgárdi Balázs fejlesztése kimondottan MACH3-hoz.
A székesfehérvári találkozón be is mutatta.
Keresd meg Őt!

x4rhew5r3

A fenébe, erről lemaradtam. Megpróbálom utólag meginterjúvolni:)

svejk

Én sem beszéltem vele. :(
Ezért utálatos dolog kiállítónak lenni, semmire sincs idő.

s73tgf9vg

Végülis van egy laptopunk és az a hosszú kábel gondot is megoldaná. Köszönöm a tippet, átalakító lesz belőle.

000000000

Évek óta szenvedek a Renault -ommal.  
Időnként nem érzékeli a kulcsot. Már vettem új kulcsot is, 40 rugóért. De azzal is ugyanaz van. Nem kapcsolja ki az indításgázlót, amikor olyan kedve van.  

Tud valaki biztos megoldást?
Itt a szervizbe már azt mondják cseréljek autót:((

000000000

Kérdésem lenne a sokat látott urakhoz!

A linkben szereplő kocsiban a görgők hogyan vannak rögzítve a csapokon? fixen, vagy tengely irányban tud mozogni valamennyit?
Akár hogy gúvasztom a szemem, nem tudom kilesni.
A csapok is úgy tünnek, mintha nem lenne rajta rögzítési lehetőség.

http://www.item24.de/produkte/produktkatalog/produktdetails/products/doppellagereinheiten/doppellagereinheit-5-d6-z-39017.html

besirkyjh

Szia  

A görgö maga a csapágy (kétsoros mélyhornyu csapágy aminek a külsö palástja a futo felület ) .
Az aluházban van tögzitve a tengelye és lehet excentrikusan állitani illetve van koncentrikus tipusa is .

frob

Nem a vevő része kontaktos?
Melyik rönyód van, még kulcsos vagy kártyás?
Nekem kártyás van, annál a kártya bedugós részben van benne az rfid olvasó, és annak csatlakozója szokott kontaktos lenni ( szerencsére nem nálam) és ez okoz problematikát hasonlót mint amit te írsz.

hostya

Ha már a szervizben is azt mondják.. fogadd meg a tanácsukat.  :((
Egy ismerősömnek a furgonja (Renault) csinálta ugyanezt,van valami 'trükk' amivel el lehet indulni a verdával, kulcs>be >padlógáz> + még valamit kell csinálni de nem emlékszem...
Mindenesetre bankrabláshoz válassz másik autót [#vigyor2]

000000000

Kulcsos, Kangoo.

Alattomos, proci hibára gondolok, mert ilyenkor, általában, ha előkeresem a másik kulcsot, azzal megy.  
Aztán azzal is vacakol, akkor, újból előveszem az elrakottat. És most azzal megy, emevvel nem.
Szóval agymenés:((