Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Rinaldo

Vagy Paint -et nyitod meg és Ctrl V

hostya

Ez az köszi !!
A Paint a jó, mert kép formátumba kell menteni.[#worship]

vjanos

A szabad oldalra bármilyen olcsó mélyhornyút 10-es belsővel...

A hajtott oldalra pl próbálhatsz FK12-es csapágyházat vadászni, mechaman hirdetett ilyent a múltkor. Eben két ferde hatásvonalú van szembefordítva...
Vagy rakhatsz 3201-es kétsoros csapágyat, a kínai olyan 500ft körül kezdődik ebből.
Esetleg két mélyhornyút úgy, hogy axiálisan össze tudd őket feszíteni, hogy ne kottyanjanak...

000000000

Az utolsó ajánlatod a legegyszerűbb és van 2Z-s is.

887uiwjpw

AKKOR KÉT DARAB 6001 2Z is megleleő választás lenne?

Rabb Ferenc

Csak úgy választékbővítés végett...

IrfanView > Options > Capture/Screenshot > Start

Ezután eltűnik az Irfan. Ctrl+F11 és ekkor menti a képernyőt. Aztán Save As...

De a Printscreen persze sokkal egyszerűbb, és mindenkinek kéznél van

000000000

Rabb Ferenc

A 6001-es 12*28*8mm. Tehát se nem ferde hatásvonalú, se nem 10-es belső méretű. Akkor azt most hová akarod tenni?

887uiwjpw

y5btj4th3

poliline-ből spline-ből,hogy lehet csinálni line and arc ot ???? AutoCad  

köszönöm

hostya

Explode > select object > enter.

y5btj4th3

http://www.cnczone.com/forums/diy-cnc_router_table_machines/5276-dinosaur_skeleton_other_models_dxf-72.html

a 863 as kommentben szereplő rajzot (deer head) sehogy sem tudom átkonvertálni Splineből line and arc ba

000000000

Elvileg van rá plugin, keress rá a gugliban. Ha minden kötél szakad, akkor egyszerűen mentsd el R12-be, akkor átkonvertálódik.

y5btj4th3

megtettem de csak Line-k lettek ívek az az arc ok nem lettek........de már ez is több mint semmi :) a pluginről pedig annyit,hogy vagy én vagyok béna ahogy a tópik is írja vagy nem létezik :))

hostya

Kérlek használd a 'válasz' gombot.
=============
Azért nem lettek ívek, mert ami ívnek látszik,az valójában sok rövid egyenesekből (line) áll.
Ha ezen a rövid vonalakból álló szakaszokat ívvé (arc) akarod átalakítani, az elég jó szórakozás lesz.