Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

Segítséget kérek!
Találkoztatok-e olyan cncgépel amely egyszerre 10-20 alkatrészt készít egyszerre.(faipar)
Kellene róla pár link , vagy weboldal, vagy konkrét gyártó, esetleg használt gép....
Előre is köszönöm!!!

Bencze András

Kedves Urak! Az olajnélküli kompresszorok vajon mennyi üzemórát bírhatnak (számottevő hatásfokcsökkenés lékül) , mondjuk 50% kitöltés mellett. Pl. 10perc üzem 10perc szünet. Erről a gépről lenne szó:
http://www.nuair.it/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=124&lang=english
Vannak fotóim a belsejéről is. (Ha + infó kell.)

Bencze András

Kedves Urak! Az olajnélküli kompresszorok vajon mennyi üzemórát bírhatnak (számottevő hatásfokcsökkenés lékül) , mondjuk 50% kitöltés mellett. Pl. 10perc üzem 10perc szünet. Erről a gépről lenne szó:
http://www.nuair.it/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=18&Itemid=124&lang=english

Bencze András

000000000

Hasonló kompresszorom nekem is van, de én nem adtam érte pénzt mert ajándékba kaptam.
Azért vágták hozzám mivel a nyomáscsökkentő kiköpte a belét a menettel együtt.
A motorja soros szénkefés és ezért is iszonyat hangos.
A kompresszor része meg egy vicc.
Alumínium öntvénybe mozog a dugattyú teflon gyűrűvel.
Elengedhetetlen az olaj nélküli működés ?
Ha nem kritérium akkor soha semmi esetben ne válasz ilyen akármit.
Ezt mindennek lehet nevezni , de nem kompresszornak.
Maximum kerékfújásra jó meg 1 két ablakkeretet lefújni aztán kuka.
Mivel légszűrő egyelő a nullával és a beszívott  por szétdarálja a dugattyút meg a hengert.  

Bencze András

Rendesen elkeserítettél. Mindenesetre köszönöm. Megerősítetted amit sejtettem.

Bencze András

Rendesen elkeserítettél. Mindenesetre köszönöm. Megerősítetted amit sejtettem.

000000000

Vagy kettős látásom van, vagy hármas...

000000000

Ötletre volna szükségem.

Tesztelgetem a gépem pontosságát.
Órával csak 10mm-ig van lehetőség a mérésre. Itt századra áll a két végponton.  
Hogy tudnám azt leellenőrízni, hogy pl 100mm-en mekkora az eltérés?

gorbi

Szerintem nullázd ki a mérőórád az asztalra helyezett akármi érintőpontján, nullázd ki a dro-t, tolass vissza 100 mm-t nullázd ki ujra a dro-t. Parancssorból járasd oda vissza 100 mm-t.
Ezt megcsinálhatod minden tengelynél.

000000000

Ez rendben van, de ezzel csak a gép által képzelt 100mm van meg. A valóságos, ami az orsó emelkedés pontatlanságából adódha, azt nem tudom meg. Az, hogy a mikrolépést beállítom, az még nem garancia. Tehát a gép által mért és a valóságos ellenőrzése kellene.

xkbv3nx0d

SZiasztok.

Lenne egy problémám amire nem tudom a megoldást.

Pár napja tesztelgetjük az elkészült gépünket... 4db msd vezérlő, mach3 ilyesmi.

A mach3-tól amúgy is kiakadok, de most olyat csinál elkezd marni csinálja, csinálja szépen, majd gondol egyet és elkezdi kihúzni a fejet keresztbe mindenen amit eddig csinált, persze nem emeli ki a Z tengelyt...

a Machban a program fut tovább mintha misem történt volna!

Tud erre valaki valami megoldást..

A szerszámpálya VCARVE-ból készült, de nem hiszem azzal lenne baj, mert van amikor jó, van amikor egyik helyen ront, van amikor másik helyen!

gorbi

Én a digitális tolómérőt is hozzáfogattam a durva beállításhoz.

4um5b65d

Nincs valami nagyobb mikrométered ?
Ahhoz szoktak adni egy mérőhasábot.

000000000

VCARVE az miyen verzios talán trial?