Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

svejk

887uiwjpw

Sziasztok!

van egy 3 tengelyes tb6560-s vezerlom hozza kijelzovel. Angol leiras alapján nem sikerult normalis mukodesre birnom a kijelzőt. valaki leirna nekem a pontos menetet a setupjanak.

elore is koszi.

sasi

Érdekelne a tapasztalatotok, hogy Einhell faipari forgács elszívó, vagy hozzá hasonló alkalmassá tehető e – megfelelő szívófejjel – műhelytakarításra is?  Avagy a felső zsák milyen mértékben engedi át a port?

Révész Richárd

Ha jó anyagból van a zsák akkor nem jön ki rajta semmi, cserébe többet kell takarítani.
Mi egy Metabot használunk ilyen célra 1500-2000m2-en.
Már vagy 6 éve üzemel gond nélkül.
Készítek majd holnap fotót,hogy hogy kell megbuherálni a belsejét.

sasi

Köszönöm a válaszod, érdeklődéssel várom a fotódat!

3vv2btrhv

Mivel nincs netem , igy a tüzfal és a virusvédelem kikapcsolva !!

000000000

Akkor mi a gond? Ha jól értem a progi megpróbál valamit letölteni induláskor, manapság nem ritka hogy a gyártó valamelyik oldalával indít egy progi. Amit vagy ki lehet kapcsolni a beállításokban, vagy nem.

3vv2btrhv

Igen , a hiányzo OPENGL programot , ami a videó kártya függö ???

000000000

Nem hinném. Szerintem csak a gyártó honlapját akarja megjeleníteni. Mostanában ez divat.
 A framebuffer támogatás hiányával ő nem tud mit kezdeni, csak figyelmeztet hogy a hiánya csökkenti a teljesítményt, illetve megjelenítési hibákat okozhat.

Révész Richárd

http://cnctar.hobbycnc.hu/Ricsi/K%e9p634.jpg" TARGET=_fnew>kép1
http://cnctar.hobbycnc.hu/Ricsi/K%e9p635.jpg" TARGET=_fnew>kép2
Ez a lemez azért van benne, hogy a nagyobb darabok ne kerüljenek felülre.(legalább is az átalakító mester szerint)

A lényeg, hogy jól bírja a kiképzést(amilyen lusták az emberek 4-5 havonta van takarítva a felső zsák)

sasi

Köszönöm a képeket, azt hiszem, közelebb kerültem egy ilyen elszívóhoz…

noctiluxx

Uraim!  
Egy reklámcégnél dolgozom grafikusként és pár éve "nyakamba szakadt" a marás. Egy TTM művek féle léptetőmotoros 2x3m-es zöldség a masina :) A vezérlés MACH3-al történik. A szakértelmem elég csekély, legtöbbször nem kell bonyolult dolgokat marnom, legtöbbször plexiből, vagy 1,5-ös, 2-es alu lemezből betűket. A baj ott kezdődik, amikor sorozatokat kell nagyon sokszor végrehajtani. Ilyenkor eltéved a gép, és relatív sokszor kell 0-ra állítani. Eredményként belevág az asztalba pl. Az oldalon található spirálteszt után pl 1-1mm-t mászik el az x tengelyen negatív, az y tengelyen pozitív irányba. Sokat visszaolvastam már a fórumban, de konkrét megoldást nem találtam sajnos. Rövid távon pontos a gép egyébként. 160lépés/egységre van a motor beállítva. Előre is köszönöm a segítséget!

Rabb Ferenc

Most vetten egyet a http://haztartasigep.vatera.hu/takaritogep_porszivo/forgacs_elszivo_1480005504.html" TARGET=_fnew>VATERÁN. A hangja akkora, mint az összes gépemé együttvéve. A járókerék totál kiegyensúlyozatlan, remeg a gép mint a nyárfalevél. Rövidesen viszem kiegyensúlyoztatni. Addig is kiköltöztettem a szomszéd helyiségbe.

De szív, mint a torkosborz

000000000

Vedd vissza a Mach-ban a tengelyek gyorsulását, maximális sebességét 25-50 %-al, ezek remélhetőleg segítenek a lépéstévesztés probléma megoldásában.