Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

nagyon maradni akarsz a heminél akor szörmés henger prüs szerü a felülete) azt nem oldja a hemi oldoszere azal szépen le lehet mázolni!
a sprénél döntesz akor egyértelmü!
de zsirtalanitani nitro higitó a legjobb!
ha szilikon lesz az alkatrészeken akor nagyon drága lesz a zsirtalanitás ugy is mert nem olcso az olyan zsirtalanito szer ami tényleg oldja tökéletesen a szilikon alapu szenyezodést!:)

000000000

videon jolátva lehet kel rozsda maro is?
festéshet atomjaira kel szedni a gépet ugy is lesz idöd össsze rakni 24 ére?!

000000000

Ááá,szerintem rámegy a fekete spray,hogy ki is nézzen valahogy azt kész.Ahol elérem ott befújom és kész vagy hammerite,még nem döntöttem el.Szétszedni semmiestre sem,már csak azért is mert a lin vezetékek végei hegesztve lettek az elmozdulás ellen,igaz csak pöttyözve,hogy bontani lehessen ha később ki akarom cserélni köszörült rúdra+golyósperselyre.

000000000

Ilyen szögvasak voltak otthol,házi készítésű seprűnyél eszterga(2db forgócsúcs+szögvasak) lett szétbontva érte.

s7manbs8

A köszörült rudak végei közt egyforma a távolság 1/100 mm-re ?

000000000

[#csodalk]lin sin hegeszve!
vagy te is ugy csinálod mind a kinaiak elkopik a cnc oszt eldobod egybe?[#miaz]

000000000

pöttyözve van,mert akár hogy meghúztam rajta a csavart,mindíg elmászott,ha ráraktam a Z-t.

000000000

A végén a csavar van lehegesztve.A kézi gravírozómmal a kis vágótárcsával le lehet bontani.

000000000

Nagyra kellett csinálni a furatot,hogy a párhuzamot be lehessen állítani,így is szoptam vele,mert sztem be vannak hajolva a csúszkák,mert a két szélén szorulnak a csúszkák,bár oda nem mennek majd ki a végálláskapcsolók miatt.

000000000

Mármint a rudak vannak behajolva.

s7manbs8

Ezét mondom látod, hogy nem sok kell neki és már meg is van a gond.

000000000

felhasitot furat a linrudak végére az meg huzhato atom biztosra....és oldhato is!
hegesztés nem huzta el a lin párhuzamoságot?

000000000

Ha lenne pénzem,akkor lecserélném 25-ös köszörült rudakra+4 csúszka tengelyenként.

s7manbs8

Ne izgasd magad, ugyanezeket én is végig jártam...közbe megtanultam, hogy mi a nem jó, és hogy kellene jobban. A Murphy törvényeket mindig észben kell tartani, ami elmozdulhat, az el is fog, stb. ...:)

000000000

Mivel papám hegesztette,ezért nem.