Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Lehet normális. Ha nem hotplug  akkor csak újraindítás után látja. Ha átalakítós USB akkor előfordulhat, bár én is egy laptop vinyót használok USB-ről (ICYBOX), azt felismeri minden gépem.
 Másik XP-t néztél? Mert ha jól értem, akkor a hirens látta rendesen a lemezt. USB-n keresztül akarod telepíteni, vagy bedugod a gépbe? Mert USB-n keresztül nem próbálkoznék rendszertelepítéssel. Az XP nem mai gyerek.

lari

NAgy nehezen sikerült feltelepíteni... magam sem értem, hogy hogyan...
A HirensBoottal formáztam aztán következett a telepítés.
Igaz, hogy töbszöri próbálkozás alkalmával ugyanúgy kikapcsolt a gép ha nem voltam elég gyors a" következő lépés" elindításával, de egyszer csak sikerült.
Viszont azt továbra sem értem, hogy miért kapcsol ki a gép, miért nem ad annyi időt, hogy az ember elolvassa, hogy mi is legyen az a bizonyos következő lépés...

000000000

Két partició van a gépemen.Az egyiken xp a másikon w7.Egy particiót szerettem volna csinálni,mivel az xp már nincs szügségem.Nem engedi a windows.Próbáltam már cd-ről is bootolni de nem megy.

000000000

Pedig a win7 alapból tud ilyesmit a Felügyeleti eszközök - Számítógépkezelés - Lemezkezelés alatt. Jobb gomb a partíción és kötet törlése-zsugorítása-kiterjesztése. Van rendszergazdai jogosultságod?
 Vagy külön programmal is lehet, nekem ez a kedvencem:

http://www.partitionwizard.com/index.html" TARGET=_fnew>Partition Wizard

3vv2btrhv

Köszönöm a felbecsülhetetlen segítségedet !!
A David V3-as progi elindult . ( képek a digitalizálás topikban )  
A fintor csak az , hogy a másik fontos progi most azt irta ki , hogy a 4.0 verzió kell neki , szintén a digitalizálásokat tudnám szerkeszteni vele . Ha szintén létezni install változata azt is meghálálnám : bartel digitalizálásban .

000000000

A megszüntetésre ítélt partíciót előbb törölni kell. Azután, hozzárakni a másikhoz.

Rinaldo

A HUNKA/FW4 könyvtárba feltöltöttem, ha letöltötted a .txt-t  nevezd át exe-re, valamint töröld a tárhelyről.!!

000000000

Mármint a 4-es .NET?
http://www.microsoft.com/download/en/confirmation.aspx?id=17718" TARGET=_fnew> .NET 4 Framework

A 2. pontban a "here" link alatt van a kisebb méretű, csak x86-os telepítő. De nem raktam még fel XP-re, úgyhogy nem tudom van-e különleges igénye. A lista szerint XP SP3 kell neki.

szbjoe

Üdv.
Villgép(175mm, 380v, 650W, gy.év 1972)állványos köszörűnél csapágyat cserélnék.  
Az egyiket nem tudom lehúzni (csapágylehuzóval).
Nem szeretném erőltetni. A csapágy sima kosaras, melegítésére gondoltam gázlánggal.
A tengelynek valami baja eshet-e? Mire ügyeljek?...esetleg valami más ötlet?

000000000

A csapágy belső gyűrűjét melegítsd egy pontban a golyó futófelületén és közben feszítsd a lehúzót. Vagy ha van elég hely akkor esetleg flexel vágd le a külső gyűrűt és köszörüld el a belsőt a tengelyig. Így kap a leg kevesebb hőterhelést a tengely. De a melegítés is jó. nem kell vörösig melegíteni. A csapágy melegítők is 150fok körül dolgoznak és rá lehet dobni a hideg tengelyre.

szbjoe

Kösz![#worship]
Beszámolok az eredményről.

Nemes Mihály

Sziasztok!

Help kellene ? [#confused]

Réz anyagot políroztam, szinte tükörre,  és hát szeretném megvédeni az oxidtól.

Érdekelnének praktikák,  
Tudom van olyan, hogy Réz Lakk,  de más lakk vagy bármilyen anyag megfelelne erre a célra???

Üdv

000000000

2 komponensü auto lakk!
sárgaréz polirozva és autolakal védve olyan mid ha aranyozva lene!
kel rakok fel képet milyen is !
mechanikailag erös igénybevételtöl sérül csak vagy is ami a laknál keményebb!
redkivül jo tapad polirozot felülethez is és jol terül és rugalmas!

000000000

enek az elvét ismeri valaki pilanyatnyi eletromoságra aktiválodik!
http://www.youtube.com/watch?v=LItQdWzI2Og&feature=related" TARGET=_fnew>Electro Permanent Magnetic Chucks
vagy hasonlo elven müködik mid a kézi karos mechanikus társa ?
vagyis a belsö mágnes aztal rész eletromágnes huza polus semleges irányba?

Motoros

Az elv más egy kicsit.
Árammal felmágnesez---> Fog
lemágnesez---> Elenged
Az alap asztal meg egy sima vasdarab...szerintem.