Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

"Az alap asztal meg egy sima vasdarab...szerintem" vagy lágyvas hogy ne lehesen fel mágnesezni!
nem kis energia kel hozzá na meg ötvözet hogy csak igy szoba hömérségleten igy felehesen mágnesezni!

sasi

Nézz szét a „Mechanikai ötletek” #9112-#9122 hozzászólások környékén és felragyog a százas égő. [#heureka]

Egyébként nincsenek nagy áramok, kicsi a tápegysége, vékony vezetékkel csatlakozik az aztalhoz.

000000000

ötvözet a titok!:(
marad a neumidium mágneses mechanikus társa az kivitelezhetö othon is......

000000000

Töröltem a partíciót.de mind a kettő elsődleges volt,s így nem adódott össze.Próbáltam már a w7 beépítettel is ,meg a telpítő lemezeken levő eszközzel is.A partíció törölve,de nem adódik a másikhoz.Új particíó létrehozásánál csak 80Gb.t enged,pedig 160 gigás a hdd.

000000000

hiper szuper particio manager progik rendesen össze lehet kutyulni a particio fejléceket ugy hogy még a windows particio kezelöisem kezelik vagy ismerik fel rendesen!
egy megoldásod van ami létezik adatod mensd le arol a vinyorol és kezd teljesen elörol az egész vinyod feldarabolását az az minden particiot törolj!
és kezd el pl xp be felosztani a kivánt méretekre ott a kék részbeni telepitéskor ez 90% segit!

000000000

keres rá a googleval!
Active@Boot Disk Suite! cd és pendrivén is futathatod eben minden jo van!
http://www.youtube.com/watch?v=a8o1Q_q5fEg&feature=player_embedded" TARGET=_fnew>Active.BootDisk.creator
a Hiren's BootCD  lehet elfogod teni emlékbe ha ezt kiprobálod![#ravasz1]

000000000

Nem hozzáadni kell, hanem kiterjeszteni a Win7 partíciót a már üres területre. Ha egy partíciót akarsz. Ami nem célszerű ha csak egy vinyód van, mert újratelepítésnél nyűglődni kell az adatokkal.
Nyilván nem enged 80-nál nagyobb új partíciót létrehozni, ha már van egy 80-as, amin a win7 van.

wkbgzy80t

Tisztelt Urak!

Adott egy 3*208-480V (+-10%) betápot igénylő ac servo driver. 750 w motort kellene hajtania, nekem viszont nincs kéznél ipari áramom. Nem tudom, hogy pontosan milyen igényei vannak az ilyen berendezéseknek a hálózattal szemben. Tudna segíteni valaki abban, hogy hogyan lehet ezt a problémát gazdaságosan megoldani?  

Nem lehet a 3x eltérő fázist "szimulálni" egy háromfelé osztott "sima" fázissal és valami közbeiktatott fázisszög módosító alkatrésszel (mondjuk kondenzátor?) Vagy a fázisszög elcsúszása változik az átfolyó áram változásával Ahogy változik a vezérlő áramfelvétele? (lehet hogy hülyeséget írok, sajna nemigen értek az elektronikához...).  

A válaszokat előre is köszönöm!

Nemes Mihály

Szia  mambablack2009

Természetesen minden adat és okosság érdekelne a lakkal kapcsolatban :)

Üdv.

000000000

Sziasztok!
http://hobbycncart.com/_ph/17/2/221322012.jpg" border=0>http://hobbycncart.com/_ph/17/2/352527241.jpg" border=0>
Szerintetek fehér szín mehet a szögvasakra?Mert fehér hammerite van itthon,de lehet,hogy veszek inkább fekete sprayt ha azzal jobban néz ki,mert hogy nézne ez ki így a talin "natúrban".

000000000

biztos van autofesték bolt a környéken? ott lehet kapni a legolcsobb is megfelel neked nemkel exra uvstabil verzio ami 2x drágáb is!
ugyis ki kel méretni amenyit fel akarsz használni lehet választani edzö tipus közöt 10 vagy 30 perces!
kiméréskor lehet ere valo cél edényel kimérni az arányt ilyen eldobhatos kis pohár az szintén lehet kapni ottt ahol a lakot veszed!
ezek a lakok elég speciálisak az 1.4mm vagy 1.5mm fuvokás ködszegény (4 furatos) szoropisztolyokal már 0.8bar..1bar közöt lehet szorni igy levegöbe is kevés megy el!
szoval öszeteteb mind az palacks 1 komponensü társai de valojában az eredmény a lényege!
én elsönek probáltam olcso az az levegö szetes szoro pisztolyal ( 5E kategiria) kiseb kisebb dolgokra tökéletes azal is!
renkivül kiados ne lepjen meg a myenyisége ami kell pl egy kisebb 50..80cm2 robogonyi összes spolyler felületre kelet  1.5dl edzö+lakk+higito arányba keverve összesen 3 soron volt a fedés ezel a menyiségel:) de nem a 5e kategoriás szoropisztolyal!
késöbb teszek fel fotokat amit igértem..........

000000000

000000000

fekete az takar!
fehér sok bajod lesz ha zsir marad valami alkatrészen festéskor de nem ártana alapozo  is! :)

ra8nsmk6w

Nézd meg jobban a vezérlőt, hogy képes e 1 fázisú betápról müködni.A 750W még simán elképzelhető. Sajnos az elgondolás nem müködik a kondenzátorokkal.

000000000

http://img31.imageshack.us/img31/254/aranyvsrez.jpg" border=0>
bal oldali lesz az eredmény....