Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Richy92, milyen anya van az orsóhoz, azt menetes szárnak nézem ?

pa0n9mw

Üdv
Első körben talán egy frekvenciaváltóval lehetne megpróbálni. Annak a bemenete elfogadja az 1 fázist, kimenetén meg be kell állitani az 50 Hz et.
Aztán persze kérdés mit csinál a vezérlő a beadott nem tökéletesen szinuszos jellel.
Az a gyanúm nem lesz vele gond.

000000000

Nincs szórópisztolyom,ezért marad az ecsetelés(persze a lakkozáshoz használatos ecsettel,mert annak nem hullik a szőre) vagy a spray.Ha a talit kibírja akkor már jó,itthon meg csak az a lényeg,hogy működjön a gép.

000000000

Tr10x2,CasyJózsi féle szett.

Nemes Mihály

Okés  köszi a segítséget!!!!!!!!

Jha még egy kérdés  Fújás nélkül fel lehetne hordani, Gondolok itt mártásra???!!!!!

000000000

Van festékbolt nálunk,de egy kis tanácsot kérnék,hogy mit vegyek,mert nincs pisztolyom.Spray vagy ecsetelős?

000000000

Nézz utána a porfestésnek,úgy hallottam,hogy az a legtartósabb,tudtommal az autófelniket is ezzel a technikával festik.Gondolom,hogy a tartósság is lényeg itt mert ez valami tekerőgomb lesz,vagy nem?

s7manbs8

Az jó lehet, már járattad is ?

000000000

Jaja.Bár ez a konstrukció nem precíziós munkákra készült,1-2 tizeden belül kellene majd vele alumínium és vaslemezeket marnom majd vele.A legnagyobb gondom,hogy feszül az orsó,de nem tudom,h miért,pedig már mind2 vége fel lett lazítva.Minimáláras fém konstrukciónak indult.
http://www.youtube.com/watch?v=qf604bqFi84&feature=player_profilepage" TARGET=_fnew>Videó a "járatásról"

s7manbs8

Nagyon jó a videó, a feszülést hogy érted, már készen összeszerelve ? Nem az orsó meg az anyája feszül magában gondolom, Az biztos ilyen súrlódós tengely persely vagy azon nem tudom mid van, nagyon pontosnak kell lennie a két vezetéknek is meg az orsónak is. Ahogy látom a lineáris csapágyad, vagy persely, tengely meg annak széle hossza a legalább L/3 L/4 arányt nem követi nagyon rövid.

s7manbs8

Ha minden eleme gördülő lenne nem probléma annyira, lehet ilyen oka van így ránézésre.

s7manbs8

000000000

000000000

van pénzed anyi menyiségre hogy fürdöt tudsz csinálni akor semi akadálya de pazarlás ilyen laknál vagyis 30 perc..1 ora után kuka a kikevert menyiség mert az edzö véglegesen elvégzi a dolgát!:)